Declarații tari! La ce visează Felix Baumgartner când nu e lângă Mihaela Rădulescu

Relația dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner pare să fie una care, pe lângă că a trecut de testul timpului, este mai fierbinte ca niciodată.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Iar cea mai bună dovadă a acestui lucru este, culmea, chiar una dintre declarațiile făcute, recent, de Felix Baumgartner pe contul său de socializare, o declarație care o privește direct pe Mihaela Rădulescu.

Citeste si: Mihaela Rădulescu, despre al doilea copil. Ce s-a întâmplat când a încercat să înfieze un frate pentru Ayan

Citeste si: Mihaela Rădulescu goală. Diva de la Monaco s-a dezbrăcat fără rușine și a vorbit fără perdea despre partidele de sex

Citeste si: Mihaela Rădulescu, mai îndrăgostită ca niciodată. A plecat într-o destinație de vis alături de iubitul său celebru

Mai exact, zilele trecute, Felix Baumgartner și-a întrebat prietenii virtuali la ce visează în timpul zilei. Iar printre răspunsurile primite s-a strecurat și unul... provocator. ”Titties (să spunem că s-ar traduce ”sâni”, deși sensul este unul mult mai jucăuș, n. red.)”, i-a scris unul dintre prietenii virtuali lui Felix Baumgartner. Iar iubitul Mihaelei Rădulescu, mai ales că focoasa vedetă nu era lângă el, a răspuns în consecință. ”Who`s not? (cine nu, n. red.)”, dovedind că relația lui cu Mihaela Rădulescu încă are la bază și o pasiune fierbinte.

fara descriere

De altfel, de-a lungul timpului, Mihaela Rădulescu a făcut furori cu decoletul bine augmentat de medici esteticieni de renume, iar adeseori s-a discutat despre implanturile de silicon cu care s-a dotat și schimbarea repetată a acestora. “De ce mi-am pus implanturi ? Pentru că... am putut,:) ceea ce va doresc și vouă, dar, mai ales, pentru că am avut întotdeauna un complex legat de sănii mei, frumoși, dar un pic prea mici faţa de umerii laţi şi alură mea sportivă. E o alegere personală, pe care mi-am asumat-o dintotdeauna (...).

fara descriere

Și uite așa, închei povestea cu un sfat - dacă simțiți că un anume tip de corecție estetică va schimbă viață, nu va uitați în gură celor care cred că ai omorât pe cineva doar pentru că ai niște implanturi sau ți-ai lipit urechile clăpăuge de cap:). E viață voastră, e trupul vostru, e liniștea voastră în ecuație. Nu bârfă ieftină și gură slobodă a lumii. (...) Până atunci, daţi-mi voie să fiu mândră şi de decolteul meu şi de ce pot face doi sâni frumoşi în mâinile bărbatului care-i iubește exact aşa cum sunt, ba chiar şi de plăcerea cu care mi-am alăptat luni de zile pruncul cu fix acei sâni perfecți:)", povestea, cu ani în urmă, Mihaela Rădulescu.

fara descriere

Mihaela Rădulescu a pus mâna pe un bărbat celebru și bogat! Ce avere are Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu este o femeie cu lipici la bărbați cu bani! Vedeta se mândrește tare nu numai cu un iubit celebru în toată lumea, ci și potent financiar, relația lor împlinind deja patru ani. Felix Baumgartner, în 2012 a urcat cu un balon umplut cu heliu până în stratosferă, îmbarcat într-o nacela etanșă, din care a sărit de la altitudinea de 39.045 km. În prima parte a coborârii în cădere liberă a depășit viteză sunetului, atingând 1342,8 km/h, cea mai mare viteză cu care s-a deplasat până la acea dată un om care nu se află într-un vehicul. Evident, Felix Baumgartner s-a îmbogățit după toate aceste experiențe, el având o avere estimată la 250 de milioane de dolari, ceea ce, cu siguranță, îl plasează în topul celor mai bogați iubiți ai româncei Mihaela Rădulescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate