Declarații tulburătoare, după decesul lui Benone Sinulescu. Artistul a primit cadou un loc de veci, cu puțin timp înainte să moară: "Să știi că nu m-am dus, pentru că îmi era frică"

Au apărut noi detalii în cazul morții lui Benone Sinulescu.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Benone Sinulescu a decedat azi, 18 noiembrie 2021, la ora 14:30. Soția lui, Elena, a declarat că l-a găsit fără suflare în propria casă, după ce în ultimele zile s-a confruntat cu o pneumonie de aspirație și a refuzat să meargă la medic.

La puțin timp de la vestea nefericită, au apărut și detalii mai puțin cunoscute din viața artistului, făcute publice chiar de Laura Lavric, una dintre colegele de scenă ale cântărețului.

Citeste si: Cum a cunoscut-o Benone Sinulescu pe soția sa, Elena

Laura Lavric, devastată de moartea lui Benone Sinulescu

Vestea morții lui Benone Sinulescu i-a luat prin suprindere pe toți colegii de breaslă ai solistului. Printre cei care și-au exprimat public regretul față de pierderea marelui artist s-a numărat și Laura Lavric, interpreta de muzică populară, care a mărturisit că nu își poate reveni din șoc: "Îmi pare foarte, foarte rău. Condoleanțe familiei! Am fost sunată pur și simplu cu surpriza asta îngrozitoare.

Benone Sinulescu nu a mers să vadă locul de veci primit cadou

Benone Sinulescu

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Mesajele emoționante primite de mama Geta de la fiicele sale, cu ocazia zilei de naștere: „Ești o mamă cum rar există în lume”. Surorile Sterp se mândresc cu cea care le-a dat viață- kanald.ro

Citeste si: "Știam că am murit. Eram separat de trupul meu". Ce se află dincolo de moarte. Mărturia unui bărbat căruia i s-a oprit inima- stirileprotv.ro

Să te ierte Dumnezeu și să te așeze la locul cuvenit pentru faptele frumoase pe care le-ai făcut pe pământ și pentru repertoriile pe care le-ai lăsat moștenire generațiilor care urmează.", a declarat Laura Lavric, pentru un post de televiziune.

Laura Lavric, despre ultima conversație cu Benone Sinulescu

Laura Lavric

[Sursa foto: Captură tv]

Benone Sinulescu a primit cadou un loc de veci, cu puțin timp înainte să moară

Laura Lavric a mărturisit că Benone Sinulescu a avut parte de o întâmplare tulburătoare cu puțin timp înainte să moară.

Artista a declarat că solistul i-a povestit, în cadrul ultimei convorbiri telefonice pe care au avut-o, că cineva a vrut să îi facă cadou un loc de veci: "Ultima dată mi-a spus că cineva a vrut să îi facă cadou un loc de veci. Râdea și spunea: ‘Să știi că nu m-am dus, pentru că îmi era frică. Nu m-am dus să văd locul de veci'.

Citeste si: A apărut ultima fotografie cu Benone Sinulescu în viață. Cum a fost surprins artistul, cu puțin timp înainte să moară?

Când am aflat că e bolnav, am sunat și nu mi-a mai răspuns la telefon. Atunci eu am lăsat așa. Am crezut că poate primesc o veste bună. Astăzi mă gândeam să îl sun pe impresar. Era vesel, avea o energie fantastică. Nu-mi găsesc cuvintele. Îmi pare foarte rău.", a mai spus Laura Lavric, pentru același post de televiziune.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Colegii de breaslă îl plâng pe Benone Sinulescu: "Am învățat multe de la el, cum să cânt, cum să țin microfonul..."

Unde va fi înmormântat Benone Sinulescu! Trupul neînsuflețit al artistului va fi dus la Filarmonica, în scurt timp

”În 4 zile s-a dus, săracul”! Dezvăluirile emoționante despre Benone Sinulescu ale teologului Valentin Guia! EXCLUSIV

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Sevgi va lua o decizie radicală care ar putea sa schimbe viața nepoților ei! Ömer este măcinat de...

Ora de vară 2023: Cum ne afectează sănătate schimbarea de oră?

Andreea Marin, la un pas de a-și pierde viața din cauza depresiei! Vedeta a tras un semnal de alarmă, după ce și-a dat seama prin ce a trecut

Un bărbat a rămas șocat după descoperirea făcută în podul casei. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies