Declaratii uluitoare ale celui mai bogat roman din lume: "Tata a fost omorat intr-o mina. In timp ce manuia niste dinamita, a explodat. A fost o capcana, nu am nici o indoiala!" Vezi cine face dezvaluirile incredibile!

Frank Timis, unul dintre cei mai bogati romani, cu o avere estimata la 850 de milioane de euro (2013), a fugit din Romania dupa ce tatal sau a murit in conditii suspecte.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereFrank Timis s-a nascut in judetul Maramures, la Baia Borsa, localitate in care toata lumea traia din minerit. El sustine ca tatal sau, care lucra in mina, a fost asasinat: “Tata a murit cand aveam 8 ani. Se exprima impotriva regimului Ceauşescu. A fost ucis intr-o mina. In timp ce manuia niste dinamita, a explodat. A fost o capcana, nu am nici o indoiala. Tata a fost omorat”, a dezvaluit Timis intr-un interviu acordat presei engleze. fara descriereBaia Borsa, puternic centru minier, este locul din care Frank Timis a plecat in lumea largaCand a implinit 15 ani, la 7 ani dupa moartea tatalul sau, Timis a fugit din Romania in Italia, apoi a ajuns in Australia, tara in care a inceput sa lucreze in industria miniera, devenind actionar principar al mai multor societati ce se ocupa cu extractia mineralelor si a petrolului. Ulterior, Timis s-a extins si in alte parti ale lumii, in special in Africa, averea sa din 2013 fiind estimata de revista Forbes la 850 de milioane de euro. Conform unor informatii publicate zilele trecute in presa de la Antipozi, averea lui Timis ar fi scazut dramatic, ajungand la "doar" 250 de milioane de euro!fara descriere

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate