Declarații uluitoare! ”Profeția” șoc a Marianei Cojocaru pentru  Klaus Iohannis! ”Va avea în fața ani catastrofali atât 2019, 2020, cât și 2021”

Celebra astroloagă Mariana Cojocaru i-a făcut o astrogramă lui Klaus Iohannis, iar ea pare a fi una sumbră

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale 2019, după o luptă în turul 2 cu Viorica Dăncilă, destul de inegală, dacă ar fi să luăm în calcul rezultatele preliminare. Românii au apreciat "domnia" de cinci ani a șefului de stat, astfel că ei i-au mai acordat credit pentru încă un mandate la Cotroceni.

Extrem de fericit, imediat după anunțarea sondajelor, Klaus Iohannis s-a adresa românilor de la sediul Partidul Liberal.

”România a câștigat astăzi (n.r. duminică seara), dragi români! Românii au fost eroii zilei de azi, au mers în număr impresionant să voteze, e cel mai important câștig al zilei. Este o victorie importantă, e cea mai categorică victorie obținută vreodată împotriva PSD-ului! Privesc această victorie cu bucurie, mulțumire, modestie și încredere în România. Vă promit că voi fi președintele tuturor românilor: și al celora care m-au votat, și al celora care nu m-au votat. Voi fi și președintele românilor care nu m-au votat deloc, cu speranța că data viitoare vor merge la vot. După această victorie, sunt multe de făcut, multe de reparat. Voi fi un președinte total implicat pentru România! Este o înfrângere semnificativă pentru PSD. Am câștigat o luptă semnificativă, dar războiul nu este câștigat. Când PSD-ul va fi trimis în opoziție, abia atunci vom putea face România normală, România cum ne-o dorim noi, cu toții”, a declarat Iohannis.

fara descriere

Mariana Cojocaru, caracterizare șoc pentru Klaus Iohannis! ”Este mut ca o lebădă”

Dacă majoritatea românilor l-au desemnat câștigător, ei bine, celebrul astrolog Mariana Cojocaru a ținut să îl caracterizeze, din punct de vedere al astrelor, pe șeful statului, chiar cu trei ore înainte de a fi desemnat câștigător în disputa cu Viorica Dăncilă.

”I-am făcut o astrogramă și am observat următoarele lucruri pentru domnul Iohannis. Raportând la data de naștere a dumnealui, plecăm din casa a 12-vedeți, unde are luna neagră, Lilith în termeni specializați, lună a secretelor și a lucrurilor nevăzute în astrologie, considerată malefică, un aspect care nu este de ici de colo, fiindcă este perioada dușmanilor vizibil și invizibili, ei bine, situația stă cam așa.

Plecând de la soarele în Gemeni, e bine de înțeles tipul de caracter pe care îl are domnul Iohannis. Caracterul domniei sale parcă ține de un vers al lui Lucian Blaga, căci acesta a fost și el ardelean, în consecință, caracteristica sa este următoare...este mut ca o lebădă (citiți autoportret al lui Lucian Blaga)”, a spus Mariana Cojocaru pentru WOWbiz.ro!

Citeste si: Singurele declarații ale mamei lui Klaus Iohannis după victoria la alegerile prezidențiale împotriva Vioricăi Dăncilă! WOWbiz.ro a stat de vorbă cu Suzanne Iohannis

Citeste si: Gestul pe care l-a făcut o româncă într-o secție de votare din Spania i-a lăsat muți pe oameni! I-a emoționat până la lacrimi

Citeste si: SURPRIZA alegerilor prezidențiale 2019, turul 2! Viorica Dăncilă a renunțat la celebra broșă în momentul în care s-a dus, azi, la vot! Ce a determinat-o să-și lase acasă ”talismanul”

fara descriere

Klaus Iohannis va avea ani catastrofali! ”Vorbim atât din punct de profesional, cât și din punct de vedere personal” 

Mai mult, Klaus Iohannis va avea ani catastrofali spune Mariana Cojocaru. ”Luna aceasta, în noiembrie, zodia Pești este pe carma țării, și va intra în Berbec și apoi în Taur. Deci domnul Iohannis, datorită tranzitului acesta, va avea în față ani catastrofali atât 2019, 2020, cât și 2021, chiar dacă iese președintele României. Vorbim atât din punct de profesional, cât și din punct de vedere personal”, a conchis Mariana Cojocaru pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate