Declarațiile cutremurătoare ale colegilor Alexandrei Măceșanu, în prima zi de școală! "Sperăm să aibă curajul să sune din nou"

Noul an școlar a debutat cu tristețe pentru liceul la care învăța Alexandra Măceșanu. Colegii au comemorat-o, iar profesorii o așteaptă din nou la cursuri.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Prima zi de școală reprezintă pentru mulți elevi un prilej de a povesti peripețiile din vacanța de vară, însă acest lucru nu este posibil pentru colegii Alexandrei Măceșanu, care resimt lipsa fetei. Colegii și profesorii Liceului Teoretic "Mihai Viteazul" din Caracal așteaptă ca Alexandra să calce pragul sălii de clasă și să se așeze din nou în banca ei.

Colegii de ansamblu au venit la liceu cu tricouri cu poza Alexndrei Măceșanu 

Alexandra Măceșanu ar fi început astăzi clasa a zecea și învăța la o clasă de științe sociale. Profesorii sunt convinși că fata este în viață și se va reîntoarce la școală. 

"În inimile noastre este printre noi. Trebuie să vină și să fie alături de noi. Să aibă putere, tărie și să nu uite niciodată că suntem mândri că este eleva Liceului Teoretic "Mihai Viteazul". Prin gestul pe care l-a făcut a transmis un mesaj pentru noi toți. Sperăm din tot sufletul că într-o zi ne vom întâlni cu Alexandra aici la școală.", a declarat directorul adjunct al Liceului Teoretic "Mihai Viteazul", pentru Digi 24. 

fara descriere

Citeste si: O româncă, prinsă la cerșit în America. Cerea bani pentru mâncare și scutece la copil, dar adevărul era altul. Ce i-au găsit polițiștii în buzunare

Citeste si: Băiețelul Ioanei Condea a început școala! Cum a arătat, în prima sa zi de elev, copilul tinerei omorâte de un proxenet

Citeste si: A fost prima zi de școală și pentru Carmen Iohannis! Ce a spus soția președintelui în fața elevilor

Colegii de liceu nu aceeptă varianta că Alexandra este moartă și o așteaptă pentru a-și relua cursul normal al vieții.  

fara descriere

"Veneam mereu împreună la liceu. Alexandra, te așteptăm și noi sperăm că oriunde ai fi esti în viață și că o să te întorci la noi.", a declarat colega de liceu a Alexandrei. 

O altă colegă speră că Alexandra va dansa din nou alături de colegii ei de ansamblu și așteaptă un semn din partea fetei răpite de Gheorghe Dincă. 

fara descriere

"O așteptăm cu tot dragul acasă și la sala de dansuri și să ne petrecem turneele așa cum le petreceam odată. Sperăm să aibă curajul să sune din nou.", a spus o altă colegă. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate