Declaraţiile cutremurătoare ale surorii Ancăi Pop! Adevărul a fost spus: s-a sinucis sau nu artista? ”Vă pot asigura de un singur lucru...”

Sora Ancăi Pop a vorbit despre necazul care s-a abătut peste ea şi familia sa. Aceasta a povestit că artista avea cu totul alte planuri.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Moartea Ancăi Pop i-a întristat pe toţi, iar acest lucru se poate observa din sutele de mesaje de condoleanţe care au apărut pe pagina de facebook a artistei. Anca Pop se întorcea la părinţi, duminică seara, în Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin. Pe drum, însă, în zona localităţii Sviniţa, artista a pierdut controlul volanului din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, maşina a derapat din cauza poleiului format pe carosabil, astfel plonjând în apele reci ale Dunării.

După 20 de ore de la accident, Anca Pop a fost găsită de Poliţiştii de Frontieră, iar scafandrii au scos-o din Dunăre. Familia este devastată în aceste momente şi nu-şi poate reveni din şoc.

Sora Ancăi Pop, Tina Pop, a mărturisit că artista nu a avut niciun gând suicidal, iar dacă ar fi vrut să se sinucidă, nu ar fi făcut-o în acest mod. De asemenea, Tina, sora Ancăi, a spus, conform Click!, fiecare amănunt despre ultimele clipe din viaţa tinerei. Anca Pop se întorcea spre casă, cu bagaje şi saci de haine care urma să îi doneze.

„Anca spunea: Cel mai important lucru e să mori corect. Da, şi să trăieşti corect, dar se pare că cel mai important lucru e, totuşi, să mori corect.

Ea a fost o fiinţă evoluată. Extrem de evoluată. Şi ştiu că este foarte bine acolo unde este acum. Televiziunile m-au sunat încontinuu în aceste zile. Toţi vor declaraţii, vor să intru în direct, etc. Sunt o mulţime de speculaţii! Vă pot asigura de un singur lucru: Anca nu s-a sinucis! Dacă voia să se sinucidă, o făcea altfel!

Anca venea acasă, încărcată cu bagaje, cu saci de haine pe care să le dăruiască.

Era încântată să participe săptămâna aceasta la serbarea fiicei mele, Eva..Era fericită să vină acasă”, a scris Tina în mediul online. 

Anca Pop va fi înmormântată astăzi, 20 decembrie

„Apreciez din suflet mesajele voastre, însă nu vă pot răspunde fiecăruia. Citesc şi plâng. Asta e tot ceea ce pot face în momentul acesta. Dorinţa Ancăi a fost să fie îngropată cât mai aproape de locul decesului.

Motiv pentru care am hotărât să o înmormântăm la cimitirul din Sviniţa. Înmormântarea va avea loc mâine, joi, 20 decembrie, în jurul orei 12”, a mai anunţat sora cântăreţei.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Au jelit la priveghiul liderului clanului Duduianu! Adrian Minune a cântat cu lacrimi în ochi

Daniel Rotariu, românul desfigurat cu acid sulfuric de fosta logodnică, şi-a făcut o nouă iubită. Cum arată femeia

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Faimoasele, declarații acide despre băieții din echipa lor: „Suntem luate la mișto și bârfite. Suntem înjurate”

CCR, prima reacție privind legea majorării pensiilor! Atac dur al Curții Constituționale a României

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Surse. Punctul de pensie nu va creşte în 2021. Cîţu susţine că bugetul nu permite

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies