WOW

Declaraţiile halucinante ale rudelor celor trei persoane din Călăraşi, ucise cu sânge rece de cei trei tineri

Crima din Călăraşi a îngrozit o întreagă Românie, iar rudele celor trei persoane omorâte au făcut declaraţii şocante despre acest caz.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Rudele celor trei persoane din Călăraşi omorâte cu sânge rece în urmă cu o seară au vorbit pentru prima oară despre această situaţie. Dan Alexandru, tânărul adoptat de familie, a intrat în locuiţa celor trei persoane din Călăraşi, alături de doi prieteni, şi i-a omorât. Tânărul a fost aflat sub influenţa etnobotanicelor şi a alcoolului. 

"În jurul orei 9.30 eram în pat, voiam să mă culc. Fiul meu mi-a bătut în geam şi mi-a spus că un vecin vrea să vorbească cu mine. Un vecin mi-a spus. Era în stare de şoc. Mi-a spus că unchii mei şi verişoara mea au fost ucişi de cel pe care l-au crescut. Am anunţat Poliţia. Am mers la faţa locului, am intrat în curte şi în casă. Uşile erau închise. Băiatul fura zeci de mii de lei, nu se înţelegeau cu el, a furat maşina, erau certuri în casă, l-au dus iar la centru, apoi l-au adus, bunicul lui zicea că asta ne omoară. Se droga, bea, fuma, nu se înţelegeau în casă cu el. Bunicul lui se văita mereu de el şi spunea că îi omoară", au spus rudele pentru o emisiune tv. 

Galerie foto  Urmatorul articol