Declarațiile oficiale ale fiicei criminalului din Caracal: ”Aș vrea să pot schimba situația”

Fiica lui Gheorghe Dincă a oferit primele declarații oficiale vis-a-vis de cazul scandalos din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Au apărut declarațiile oficiale ale fiicei criminalului din Caracal. Femeia, Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe, susține faptul că ea nu are nicio legătură cu ce se întâmplă în aceste momente și că ultima oară și-a văzut tatăl abia anul trecut, la înmormântarea bunicii sale, de Paște.

„Nu am nicio legătură. Ne dezicem. Eram departe, nu aveam de unde şti ce se întâmplă. Din punctul nostru de vedere, ne exprimăm compasiunea faţă de cele două familii. Aş vrea să pot schimba situaţia pentru că e foarte greu. Mă gândesc că de partea cealaltă e mult mai greu”, a declarat Daniela Dincă pentru Adevărul.

„Eu am fost crescută de către bunica din partea mamei. Ultima dată când eu mi-am văzut tatăl a fost anul trecut, înainte de Paşte, la înmormântarea bunicii mele. Sunt niște calomnii și nu o să rămână așa”, a continuat ea.

Citeste si: Prima declarație a Vioricăi Dăncilă după demiterea Ecaterinei Andronescu. Fostul Ministru al Educației a dat vina pe Alexandra: "Totuşi, eu am învăţat de acasă să nu mă urc cu un străin în maşină”

Citeste si: Ultimă oră! Cui aparțin oasele din curtea criminalului din Caracal! E oficial

În privinţa acuzaţiilor aduse de omul de afaceri arădean Nicolae Cilan, Daniela Dincă a declarat că sunt „foarte grave şi nefondate”. „În următoarele zile vor fi plângeri penale din partea noastră, a familiei, a firmei. Au fost nişte relaţii de afaceri. Domnul Cilan trebuie să restituie o sumă destul de măricică societăţii (n.red - Albiero Group). Eu, ca persoană fizică, nu am avut şi nu am nimic cu dânsul. Suma e foarte mare. Se poate verifica”, a mai spus Daniela Dincă.

„Ce pot să vă spun este că noi am fost şi suntem disponibili pentru organele de cercetare. Niciodată nu ne-am sustras din momentul faptei, dacă este adevărat. Niciunul dintre membrii familiei nu face parte din nicio bandă de traficanţi. Nici eu, nici restul familiei. Nu am avut tangenţe sau să ofer tinere sau femei niciunui cetăţean român sau italian. Exclus în totalitate. Sunt nişte calomnii şi nu o să rămână aşa”, a declarat Daniela Dincă.

„Nu sunt singura administratoare. Suntem trei administratori ai firmei. Avem o firmă de agricultură. Natura relaţiei cu Albiero...Nu a fost niciun fel de relaţie. Sunt o doamnă căsătorită, nici divorţată, nici cumpărată. Sunt un simplu angajat care a dus mai departe în urma decesului domnului Albiero firma. Mă gândesc că nu e nimic rău în asta”, a mai declarat Daniela Dincă despre afacerea respectivă.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate