Declaratiile Papei Francisc vor arunca in aer lumea crestina! Suveranul Pontif recunoaste teoria Big Bang si spune ca Dumnezeu nu a facut lumea!

Nimeni nu se astepta sa auda aceste vorbe chiar din gura Suveranului Pontif, dar imposibilul s-a produs de curand cand noul papa, Papa Francisc, a vorbit in fata studentilor de la Academia de Stiinte.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereDesi pare greu de crezut, Papa Francisc a spulberat miturile crestine si a dezvaluit ca teoria Big Bang de creare a Pamantului este reala, iar ca Dumnezeu nu a avut o implicare in a face Terra.

El a marturisit ca "Dumnezeu nu este un magician cu o bagheta magica", declaratii ce au pus capat pseudo teoriilor despre creatia Pamantului. "Teoria Big Bang, cea care sta la creare Pamantului este reala si nu contrazice interventia Creatorului Divin, ci, mai degraba, a cerut interventia acestuia. El a creat fiintele umane si le-a lasat sa se dezvolte in conformitate cu legile interne ce le-a dat pentru fiecare in parte, astfel incat ei sa ajunga la implinirea spirituala", a spus Papa Francisc in fata studentilor.

Cuvintele Papei au lovit ca un cutit in inima lumea crestina, mai ales ca el este succesorul Papei Benedict al XVI-lea, cel care a cultivat extrem de mult valorile crestine. Actualul Suveran Pontif nu este primul ce sustine teoria evolutionismului, predecesori ai sai precum Papa Ioan Paul al II-lea  sau Pius al XII-lea.

Specialistii considera ca declaratiile facute de Papa Francis au o valoare semnificativa pentru omenire si ca ajuta extraordinar de mult dezvoltarea stiintei, noteaza cei de la independent.co.uk.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate