Declaraţiile uluitoare ale lui Marcel Toader despre a şaptea căsătorie! Ce mărturiseşte omul de afaceri: ”Ştiam ce mă aşteaptă”

Marcel Toader a vorbit despre relaţii, dar şi despre ce se întâmpla în trecut, când se afla la braţul fostelor neveste. Mai mult decât atât, Marcel Toader a vorbit şi despre cea de-a şaptea căsătorie!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Marcel Toader a vorbit într-o emisiune tv despre relaţii, dar şi despre regrete, căsătorie şi iubire. Omul de afaceri nu îşi doreşte să se căsătorească pentru a şaptea oară şi îşi doreşte ca femeia care îi va fi parteneră să nu fie persoană publică.

De asemenea, omul de afaceri susţine că fericirea nu înseamnă un act de căsătorie, iar când vine vorba despre iubire, Marcel Toader susţine că nu crede că va mai oferi acest lucru într-o relaţie.

"Eu nu regret nimic din ce am trăit. Pentru că am trăit cu toată forţa, le-am făcut conştient. Chiar dacă ştiam că la sfârşitul relaţiilor cândva o să se rupă sau nu va putea continua relaţia respectivă. Ştiam ce mă aşteaptă şi mi-am asumat lucrurile astea. O viaţă în ipocrizie şi compromis, nu sunt eu pentru asta. Nu cred că m-aş mai însura a şaptea oară. Nu cred că o hârtie este secretul fericirii. Nu cred că aş mai putea iubi. Iubirea este un cuvânt mult prea mare într-o relaţie. Ce am făcut în ultima relaţie. Afişam o iubire târzie ceea ce nu era corect. N-aş mai avea o relaţie cu o persoană publică", a mărturisit Marcel Toader.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alertă! Un băiat de 3 ani din Dâmboviţa este dat în urmărire naţională

Noi detalii despre Florin Buliga, bărbatul care şi-a măcelărit familia. Ce au decis anchetatorii

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 17 Ianuarie 2021: Gemenii vor avea problemele în ceea ce privește capitolul financiar

America e în stare de ȘOC: Noaptea trecută am primit vești îngrijorătoare. Înșelăciune la scară națională

Dezvăluiri incendiare! O fostă elevă a lui Klaus Iohannis rupe tăcerea. Mărturisiri neașteptate despre președinte

Adevărul despre pensiile românilor: „Sunt calculate eronat. Nu le pasă!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies