Deea Codrea, acuzată că are stilist! Cum a reacționat concurenta?!: „Mi se pare greu de crezut că...”

Deea Codrea a fost ținta atacurilor colegelor ei, în ediția de joi a competiției Bravo, ai stil! Celebrities. Andreea Tonciu și Oana Radu sunt convinse că bloggerița are stilist.

Autor: Amalia Florea

In articol:

Competiția Bravo, ai stil! Celebrities se apropie cu pași repezi de final, iar concurentele încearcă să își facă strategii pentru a rămâne cât mai mult în emisiune.

Are sau nu Deea Codrea stilist? A dat răspunsul în emisiune: „Cred că am cele mai...”

Astfel, unele dintre ele încearcă să găsească și nereguli la colegele lor. De data aceasta, Deea Codrea a fost cea atacată de Andreea Tonciu și Oana Radu, care au acuzat-o că are, nu unul, ci mai mulți stiliști sau oameni care o îmbracă. Bineînțeles că Deea a adus argumente în ceea ce privesc atacurile colegelor ei. 

Deea: Am un grup de prieteni, da. E stilist sau stilistă? Să știu și eu”

Oana Radu: Deea se sfătuiește cu cineva. Cred că o ajută cineva. Are stilist

Andreea Tonciu: Prietena mea, Oana, consideră că Deea nu are un stilist, are mai mulți. Pt ca hainele cu care vine aici, nu sunt ale ei, ci sunt împrumutate, S-a uitat prin pozele ei și a văzut cum se îmbrăca înainte de emisiune

Citeste si: Andreea Tonciu, pusă la colț de Alexandra Ungureanu: „Te victimizezi!” Bruneta a luat foc în platoul emisiunii: „Nu trebuie să aruncați cu pietre și noroi într-o femeie nevinovată!”

Citeste si: Andreea Tonciu a dansat în sânii goi la Bravo, ai stil! Celebrities! Fanii au criticat-o dur

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

Deea: Nu mă îmbracă nimeni. Hainele pe care le port, în proporție de 80%, sunt hainele mele. Cred că am cele mai puține haine împumutate în tot ce înseamnă competiția asta.

Andreea Tonciu: 100% Deea are mulți oameni în spate. Cine mi-a spus vorba asta, este cineva foarte mare

Oana Radu: Mi se pare greu de crezut că un om are atât de multe lucruri.

Mai mult decât mine.

Cătălin Botezatu, nemulțumit de apariția Deei Codrea. Juratul are așteptări mari de la concurentă

Ajunsă în fața juraților, deși a avut o ținută bună, Cătălin Botezatu nu a fost mulțumit de ce a văzut. Iar asta pentru că juratul are pretenții mari de la Deea Codrea, pe care o consideră una dintre cele mai puternice concurente ale acestui sezon, părere pe care și-a susținut-o în repetate rânduri în emisiune. 

Cătălin Botezatu: Nu e cine știe ce. Nu e chiar un styiling. Dacă tu ești acum în top, păi stilistic... Când ești Deea Codrea, de la tine am pretenții. Și te pot taxa pentru orice detaliu. 

Deea Codrea: Mi se pare uneori că ești cam dur cu mine

Cătălin Botezatu: Da, recunosc. Cu tine mai mult. La un moment dat, te-ai dus la vale, iar duritatea mea te-a ridicat

Deea:Mie mi se pare foarte bună ținuta

Cătălin: Am spus doar că poți mai mult

Cum se descrie Deea Codrea, una dintre cele mai apreciate concurente de la Bravo, ai stil! 

„Chiar cred că eu nu aparțin lumii ăsteia, sau oricum cred că am trăit undeva în trecut. Iubesc prea mult piesele vîntage, mă cuceresc gesturile mici, mă dau în vânt după muzica veche și de cele mai multe ori mă surprind în plus în locuri în care unii oameni se simt atât de la locul lor. Feminitatea e o treabă pe care fie o îmbrățișezi cu totul, fie o refuzi. Nu rochiile, volanele sau tocurile de 15 cm ne fac femei! E o treabă de esență mai mult!”, a scris tânăra pe contul de socializare.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Raluca de la Bambi pune toți bărbații pe fugă! Chiar și sora ei, Denisa, a fugit de acasă: ”Devine obositor la un moment dat”

Andreea Tonciu, pusă la colț de Alexandra Ungureanu: „Te victimizezi!” Bruneta a luat foc în platoul emisiunii: „Nu trebuie să aruncați cu pietre și noroi într-o femeie...

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, detalii despre diferența de vârstă dintre ei! "Eu nu simt că ea..."

Horoscop Zilnic Vineri 23 Aprilie 2021: Ziua aceasta vine cu energie pozitivă, realizări și bucurii

Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies