Deea de la Puterea Dragostei, iubita lui Ricardo, și-a pus dinți de 10.000 de euro!

Deea de la Puterea Dragostei avea un complex legat de dantura sa, dar acum iubita lui Ricardo e încântată de noul său zâmbet.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Deea de la Puterea Dragostei a vorbit recent despre complexul său, a făcut-o abia acum pentru că a hotărât să rezolve problema, iar pentru asta a cheltuit 10.000 de euro.

fara descriere

”Poate nu v-ați dat seama, dar eu mă ascundeam când vorbeam sau râdeam, mai ales când eram în emiusiune. De azi, însă voi avea cel mai frumos zâmbet”, a spus Deea de la Puterea Dragostei îniante de a-și pune fațete.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei și-a ieșit din minți când a aflat că Turcu o înșală și le-a transmis un mesaj admiratoarelor iubitului ei: „Luați-l și pupați-l unde vreți voi!”

Deea și iubitul ei Ricardo au stat o perioadă în București, ocazie cu care Deea și-a rezolvat o problemă estetică pe care o avea de multă vreme. Deea și-a pus fațete, și deși a cheltuit 10.000 de euro pe noii ei dinți, tânăra spune că e extrem de încântată de cum arată acum.

fara descriere

Citeste si: Ce a spus Ricardo dupa ce a vazut video-urile cu Bianca: ''Am trecut si eu prin ce trece iubitul ei...''

Citeste si: Ricardo a părăsit-o pe Deea și s-a întors la Puterea Dragostei? ”Nu am mai vorbit cu el. M-a blocat”

Deea și Ricardo au fost descalificați de la Puterea Dragostei

Deea și Ricardo nu s-au mia întors în emisiune după vacanța de Revelion și au fost descalificați.

fara descriere

Cei doi au mărturisit că au ales să-și trăiască dragostea în afara platourilor de filmare. Așa că s-au mutat deocamdată în casa părinților lui Ricardo, pentru că până să ajungă la Puterea Dragostei, Deea a locuit în Italia, țară unde spunea că ar vrea să se și întoarcă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate