Deea de la Puterea Dragostei, primele declarații după eliminare: De ce nu îl mai vrea pe Bogdan Iordache

Deea de la Puterea dragostei, primele declarații după eliminarea din emisiune. A vorbit la Teo Show despre ce s-a întâmplat în Turcia.

Autor: R.L.

In articol:

Deea, invitată astăzi în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Deea de la Puterea Dragostei a vorbit despre experiența ei din Turcia și a spus și de ce îl vede pe Bogdan Iordache ca pe un prieten, nicidecum ca un iubit, așa cum își

dorea când a intrat în casă. 

Deea de la Puterea dragostei, primele declarații după eliminare

 

Ce declarații a făcut Deea la Teo Show:

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Sunt bine acasă. Îmi pare rău că nu am putut demonstra puterea dragostei. Eu nu am avut nevoie de Instagram, Facebook, am fost ocupată cu altceva. Am mers acolo ca să-l cunosc pe Bogdan, nu neapărat ca să formez un cuplu cu el. E un tip inteligent, foarte inteligent. Noi vorbeam mult pe Facebook înainte. Ne dădeam inimioare, era un soi de relație virtuală.

Nu i-am spus că voi intra în emisiune. A fost o surpriză! Noi vorbeam, dar nu i-am spus că voi intra. I-am spus doar că vreau să mă înscriu.

Mary nu era foarte atrasă de el, el nu era de ce avea ea nevoie.

Cu Hamude eram apropiați ca vârstă, comunicam bine, ne înțelegeam, poate de-asta se vedea acasă un fel de chimie între noi.

Nu am încercat să facem un cuplu, dar niciodată nu spun niciodată.

Eu aș merge cu Bogdan Iordache la o cafea, dar ca prieteni. Nimic mai mult! am avut timp să-l cunosc ca bărbat în casă. E inteligent, dar asta nu înseamnă totul. Cred că e aventurier, indecis. Între noi nu a fost o scânteie.

Simina și Alex. Relația lor a început ca o prietenie. Alex o plăcea foarte mult pe Simina, dar a preferat să-i fie sprijin, în loc să-i arate că vrea s-o curteze. Apropierea a dus la iubire. Ei doi se iubesc.

Larisa de la Puterea Dragostei nu mai e cu Adrian, a plecat în Franța

Larisa și Adrian. La un moment dat am simțit că se plac, că se doresc, el suferea că ea e acasă, am văzut scene nu foarte ok în care el plângea, făcea greva foamei. El suferea tare. Cred că am rămas cu aceeași părere. Din partea ei nu era la fel. Am considerat că s-a folosit de el ca să reintre în casă. Nu s-a mai întors după vacanța de Paște, nu știu de ce. Dar nu ne-a convins că a făcut-o pentru Adrian. Am aflat că ea acum e în Franța, și nu e cu el în Franța.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este, de fapt, tatăl Elizei Iliescu! Ce știe fiica celei mai bătrâne mame din România despre el

Prima apariție a Mirelei Vaida după ce a născut a treia oară! "Mai trebuie să dau jos 6 kilograme" - Mămica are probleme grave cu băiețelul mijlociu: "Mă...

Bombă la Puterea Dragostei! Jador spune adevărul despre eliminarea Deei! "Am votat-o pentru că niciun bărbat nu o plăcea" EXCLUSIV!

Șocant! Ce au găsit medicii în stomacul unei fetițe de 13 ani: „Făcea asta de ani întregi”

DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari actori din ROMÂNIA

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Colțunași moldovenești cu brânză dulce. Dacă n-aţi mâncat niciodată, trebuie să încercați rețeta

Bombă la Puterea Dragostei! Jador spune adevărul despre eliminarea Deei! "Am votat-o pentru că niciun bărbat nu o plăcea" EXCLUSIV!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies