Deea i-a propus lui Ricardo să se despartă de Raluca și să formeze un cuplu cu ea! Ce reacție a avut concurentul de la Puterea Dragostei

Deea i-a făcut o propunere lui Ricardo! Oare ce va spune Raluca când va auzi că iubitul ei și Deea ar putea forma un cuplu la Puterea Dragostei?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

În camera roșie și-au făcut apariția Ricardo și Deea, în urma jocului făcut de frumoasa prezentatoare Andreea Mantea! În urma discuției pe care au avut-o cei doi, Deea i-a propus lui Ricardo să facă...un cuplu cu ea! Iată întreaga discuție.

Ricardo: ”Te bucuri că am picat eu?”

Deea: ”Da, chiar mă așteptam. De fapt, mă gândeam că tu o să pici, că oricum aveam niște chestii de lămurit, mai personale. Mi-ai zis că sunt urâtă”

Ricardo: ”Scuze. A fost o reacție nervoasă asupra imaginilor pe care le-am văzut pe televizor atunci cu tine și cu Larisa”

Deea: ”Tu nu ai înțeles din imaginile alea că eu doar ascultam”

Ricardo: ”Nu am zis cu răutate. Crede-mă pe cuvânt”

Deea: ”Mici neînțelegeri”

Ricardo: ”Nu am mai dezgropat morții”

Deea: ”Tocmai asta voiam să lămuresc cu tine. M-am și râcâit la un moment dat cu Raluca. Ea mi-a zis mie să încetez cu complimentele”

Ricardo: ”Îți plăcea de mine?”

Deea: ”Ca persoană da, sută la sută, dar nu ca iubit. Îmi pari un băiat educat, te-ai comportat foarte frumos cu mine când am venit aici, ai vorbit la superlativ, după ce ai plecat. Și Raluca vocifera că <<dacă ai ceva să-mi spui, spune-mi în față>>. Nu aveam ce. Au fost mici conflicte între mine și ea”

Ricardo: ”Chestia aia cu Bianca și cu Raluca, vezi că e adevărată. E adevărat ce a zis Bianca. Nu asta e important. E o conversație. Dacă eu nu făceam un cuplu cu Raluca, tu ce făceai atunci?”

Deea: ”Știi care e treaba? Eu de obicei trăiesc în timpul prezent. Ia nu mai fă tu cuplu cu Raluca și vedem”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate