Deea, iubita lui Skizzo Skillz a născut un băiețel. Prima fotografie cu bebelușul

Iubita lui Skizzo Skillz a năcut ieri un băiețel perfect sănătos, căruia i-au pus numele Sayan.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Iubita lui Skizzo Skillz,Deea, a avut programată cezariana ieri, dar înainte de a pleca la spital, Deea și-a anunțat fanii din online că este pe cale să se întâlnească cu băiețelul ei.

Citeste si: Ramona Bădescu a născut în secret un băiețel

Citeste si: Clipe grele pentru Andra Măruță! Cântăreața a primit o veste tristă din partea fratelui ei

Citeste si: Gafă uriașă făcută de Ella de la Puterea Dragostei într-un live! Fanii au descoperit că mama ei nu ar fi oarbă

Iubita lui Skizzo Skillz a născut un băiețel perfect sănătos. Prima fotografie cu mămica și bebelușul

Deea a imortalizat prima întâlnire cu băiețelul ei și astăzi a postat fotografia pe Instagram. Tânăra mămică arată foarte bine după naștere și este fericită că își poate strânge în brațe puiul de om. 

fara descriere

Bebelușul doarme la pieptul mamei sale, iar Deea pare că a uitat greutățile din perioada de sarcină. Tânăra mamă și-a ținut fanii la curent în ceea ce privește evoluția sarcinii sale și a scris un mesaj pe Instagram în care se plângea de o sarcină grea. 

„Nu este totul roz, am încă o sarcină grea, dar detaliile astea am să vi le spun în viitorul apropiat. Mulțumesc pentru răbdare”, a scris Deea pe Instagram, în luna mai a acestui an.

fara descriere

Deea și Robert mai au fetiță în vârstă de patru ani care așteaptă cu nerăbdare ca fratele ei să crească pentru a avea un partener de joacă. 

„Ne doream atât de tare să trăim aceste momente, la fel ca și Samia, noua burtică s-a lăsat așteptată undeva la un an de zile. Suntem fericiți, eu una sunt cea mai liniștită din viața mea, Robert este în extaz, Samia pare să înțeleagă foarte bine ce urmează și se bucură mult.”, a scris Deea pe Instagram în luna mai a acestui an. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate