Vedete

Deea Maxer a făcut anunţul în urmă cu puţin timp! Artista e în culmea fericirii

Deea Maxer este una dintre vedetele de la noi care se mândreşte nu doar cu o carieră frumoasă, ci şi cu o familie superbă, însă în spatele acestei reuşite stau părinţii ei, care de curând au împlinit 28 de ani de căsnicie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Deea Maxer a făcut anunţul în urmă cu puţin timp! Artista e în culmea fericirii
icon photo


Deea Maxer se mândreşte cu părinţi care s-au iubit şi continuă să se iubească, chiar dacă sunt împreună de 28 de ani, iar astăzi, artista a ţinut să le transmită un mesaj emoţionant.
Deea Maxer a făcut anunţul în urmă cu puţin timp! Artista e în culmea fericirii


 

“Frumoşii mei părinţi împlinesc azi 28 ani de căsnicie.  Vreau să le mulţumesc pentru exemplul minunat pe care ni l-au dat.  Sunt împlinită si mândră să ii văd şi acum iubindu-se ca in prima zi.  Theo, my bro, mă bucur să te văd lângă Mădălina, viitoarea mea cumnată, fericit si iubit. Să fim aşa o viaţă. Toţi. Va iubesc”,  a scris Deea pe contul de socializare dezvăluind că în familia ei va fi nuntă mare.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune