Deea Maxer are interzis la efort fizic! Ce s-a întâmplat cu artista în timpul sarcinii cu cel de-al doilea copil

Deea Maxer este însărcinată în luna a opta și este nevoită să stea doar in pat din cauza unei probleme de sănătate intervenită pe parcursul sarcinii.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Deea Maxer nu are voie să facă efort fizic după ce medicul a atenționat-o că cictricea de pe uter, care s-a format în timpul primei sarcini, s-a mărit. 

Citeste si: Reacția Paulei de la Puterea Dragostei, după ce Andra a spus că aceasta ieșea cu ”unul de 60-70 de ani”

Citeste si: Mirela Vaida, victima hackerilor: "Cred că l-am pierdut definitiv"

Citeste si: Elena Băsescu, prima apariție publică după despărțirea de iubit! A fost cu toți cei trei copii

Deea Maxer are interzis la efort fizic! Ce s-a întâmplat cu artista în timpul sarcinii cu cel de-al doilea copil

Deea Maxer a intrat în direct la emisiunea Teo Show și a explicat pe larg care sunt motivele pentru care medicul i-a interzis să facă efort fizic. 

“Nu mai am voie să fiu atât de activă pentru că la ultimul control am descoperit că cicatricea mea de pe uter, de la cezariana cu Andreas de acum 8 ani și jumătate este foarte subțire și risc ca uterul să nu mai țină greutatea bebelinei”, a spus Deea Maxer pentru Teo Show.

fara descriere

Deea Maxer a spus că se află în cel mai periculos punct al sarcinii și ascultă cu sfințenie sfatul medicului ei. Ea spune că ar trebui să nască pe 21 octombrie și va avea o fetiță pe care o va chema Maisa. 

"Trec printr-o perioadă foarte sensibilă și plâng din orice, chiar dacă am mai trecut prin asta o dată. Mă emoționez la fiecare discuție despre bebeluși. Mă emoționez la momentul în care o voi vedea pentru prima dată. Andreas mă încurajează și mă ia în brate foarte des și îmi mângâie burtica și este foarte grijuliu cu mine. Simte și el că sunt emoționată.", a mai spus Deea Maxer pentru Teo Show. 

fara descriere

Deea Maxer spune că are insomnii din cauza emoțiilor și doarme pe canapeaua din sufragerie sau în studio, pentru că nu poate urca scările până în dormitor. Artista spune că are parte de foarte mult ajutor din partea soțului ei

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate