Deea s-a întors la Puterea Dragostei! Cine au fost singurele două fete care s-au bucurat de întoarcerea ei în casă

Deea s-a întors la Puterea Dragostei. Uite care a fost singura fată care s-a bucurat cu adevărat de revenirea ei în casă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Fetele care care au primit-o cu căldură pe Deea au fost chiar Roxana și Bianca. Concurenta Bianca a luat-o în brațe pe Deea și i-a urat bun venit înapoi în Casa Puterea Dragostei, iar Roxana i-a dăruit o floare.

”Nu credeam să mă aștepte Roxana cu floare”, a spus Deea.

Mai mult decât atât, Jador a fost concurentul care a luat-o la dans pe Deea și a și condus-o spre Casa Fetelor.

”Nu știu ce să fie asta, ori să fie semn că ea ar vrea să se împace cu mine pentru că simte că a cam rămas singură și fetele o cam marginalizează sau și-a dat seama ce fel de persoană am fost eu pentru ea. O singură persoană nu o pot ierta de aici pentru că a fost foarte rea cu mine. Pe Simona. În rest...”, a spus Deea.

Citeste si: Imagine şocantă cu Culiţă Sterp! Spatele lui, distrus!

Citeste si: A încărcat o imagine cu Jador pe internet și au explodat propunerile! Bernadette de la Puterea Dragostei, îndemnată de fani să îl ia de soț!

Citeste si: Jador de la Puterea dragostei a cântat aseară la o nuntă în Milano. Ce s-a întâmplat când la restaurant şi-a făcut apariţia Adrian Minune

Deea de la Puterea Dragostei pusese ochii pe o ispită

Astăzi, Deea s-a întors în Casa Puterea Dragostei. În timp ce se afla în afara emisiunii, Deea îl urmărea intens pe Andy, una dintre ispitele din Thailanda. Bruneta chiar i-a trimis un comentariu acestuia în timpul unui live pe care ispita masculină îl făcea pe pagina lui de socializare. ”Te aștept să intri la Puterea Dragostei”, i-a spus Deea lui Andy. Invitația să fie oare un semnal pentru ispita Andy că Deea și-l dorește în casa de la Puterea Dragostei pentru a încerca să formeze un cuplu cu el?

Deea a fost, până acum, cea mai vârstnică concurentă de la Puterea Dragostei, ea având 31 de ani. A fost, spun mulți, motivul pentru care Deea nu a reușit până acum să facă un cuplu în casă. Poate însă, acum, cu ocazia reintrării sale în casă, în puținul timp rămas până la marea finală, Deea să facă un cuplu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: