Deea s-a întors la Puterea Dragostei, însă îi face ochi dulci ispitei Andy

Întoarcere surpriză în casa de la Puterea Dragostei, cu puțin timp înaintea finalei. Deea a apărut în promo emisiunii de luni.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Deea s-a întors în casa de la Puterea Dragostei, deși aflată în afara show-ului ea afirma că nu-i place nici un băiat din concurs, după ce a fost eliminat Doru.

În schimb, în timp ce se afla în afara emisiunii, Deea îl urmărea intens pe Andy, una dintre ispitele de pe Insulă. Bruneta chiar i-a trimis un comentariu acestuia în timpul unui live pe care ispita masculină îl făcea pe pagina lui de socializare. ”Te aștept să intri la Puterea Dragostei”, i-a spus Deea lui Andy. Invitația să fie oare un semnal pentru ispita Andy că Deea și-l dorește în casa de la Puterea Dragostei pentru a încerca să formeze un cuplu cu el?

Citeste si: Adevărul despre mesajele amoroase trimise de Simina lui None! Deea face lumină și spune de la ce a pornit totul la Puterea dragostei EXCLUSIV

Citeste si: Deea aruncă bomba și dezvăluie lucruri cutremurătoare! ”Andy a agresat-o din nou pe Roxana la Puterea dragostei! Totul după sărutul ei cu Alexander” EXCLUSIV

Citeste si: Deea și Adrian de la Puterea Dragostei și-au declarat război! ”Nu mă confunda cu iubita ta! Eu mă mândresc cu trecutul meu” EXCLUSIV

fara descriere

Deea a fost, până acum, cea mai vârstnică concurentă de la Puterea Dragostei, ea având 31 de ani. A fost, spun mulți, motivul pentru care Deea nu a reușit până acum să facă un cuplu în casă. Poate însă, acum, cu ocazia reintrării sale în casă, în puținul timp rămas până la marea finală, Deea să facă un cuplu.

Ispita Andy a format un cuplu cu Hannelore în Thailanda

Pe de altă parte, ispita Andy, unul dintre bărbații râvniți de femeile ajunse în cuplu pe insula tentațiilor, a avut o relație cu Hannelore, una dintre cele mai sexy concurente din show-ul din Thailanda. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate