Deea, un nou atac dur la Jador! ”El și Simina au avut doar o dragoste virtuală! În realitate, lui nu îi place de nimeni din casa Puterea dragostei” EXCLUSIV

Deea și Jador sunt la cuțite după eliminarea brunetei de la Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

După ce s-au duelat verbal în gala de sâmbăta trecută, Deea și Jador încă nu și-au terminat ”gloanțele” la  Puterea dragostei! Astfel, la scurt timp de la afirmația manelistului făcută la  adresa brunetei, conform căreia, femeia de 31 de ani, nu își mai avea rostul în show, situația s-a încins.

"Nu înţeleg de ce Deea m-a atacat pe mine, cum că mă interesează cariera și de aceea, aș fi revenit în emisiune. Vă spun sincer, nimic nu este adevărat. Am ales să o votez pe ea pentru că nu aveam pe cine. Am ales-o după ce am făcut un sondaj de opinie în casă. Am întrebat toţi băieţii ce fete le plac, iar ea a rămas singura pe care nu o plăcea nimeni. Îmi pare rău că spun asta, ştiu că e dureros pentru ea, ca femeie, dar e adevărul. Eu am luat o decizie obiectivă, aşa că atacul ei este nefondat. Eu chiar nu am resentimente faţă de ea, pe cuvânt!", a declarat Jador, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat! Cum a reușit să o convingă să se întoarcă în brațele lui

Citeste si: Scandal imens acasă la Bianca Drăgușanu! A venit poliția! Alex Bodi a încercat s-o răpească

Citeste si: Monica Tatoiu a vrut să se arunce de la etaj! A povestit totul cu lacrimi în ochi!

fara descriere

Deea de la Puterea dragostei îl atacă pe Jador! ”El nu simte nimic pentru Simina”

Pe de altă parte, nici Deea nu a rămas datoare și a spus despre manelist că, în realitate, ar juca un rol un show. ”L-am cunoscut pe Jador și dincolo de camerele de luat vederi, și mi se pare că se comporta diferit, cu replici la el, inteligent, coerent, vorbea corect din punct de vedere gramatical, adică nu făcea nici măcar un dezacord, și, culmea, intenționat sau nu, în emisiune poza în omul simplu, din popor! Una spunea pe culoare și alta în emisiune, semn că avea calculați toți pașii”, a declarat fosta concurentă, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Mai mult, în premieră pentru WOWbiz.ro, Deea de la Puterea dragostei îl atacă pe Jador și în privința legăturii cu Simina. ”Referitor la Simina, hai să ne uităm în urmă la declarațiile lui, nu eu am spus că el nu mai vrea să fie cu fata asta, ci el a spus lucrul acesta. A afirmat clar că orice s-ar întâmpla, el nu poate să treacă peste acțiunile ei. În concluzie, tu Jador ai revenit în casă pentru Simina, dar de fapt tu nu o mai vrei. De ce sunt acuzată eu pentru declarațiile lui?! Mi se pare absurd. El nu simte nimic pentru ea. Dacă stau să mă gândesc bine, între cei doi a fost mai mult o dragoste virtuală decât una reală”, a conchis Deea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate