Deea vrea să se întoarcă în casa de la Puterea Dragostei! Pe ce băiat a pus ochii?

Deea, concurenta eliminată în urmă cu câteva săptămâni din casa de la Puterea Dragostei, se pare că vrea din nou în show.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Deea, Andreea Ghinescu pe numele real, a fost eliminată din casa de la Puterea Dragostei într-una din galele trecute. Ajunsă acasă, Deea și-a îndrumat susținătorii să o voteze pe Bianca, spunând că ea nu-și mai dorește să intre în casa de la Puterea Dragostei. Mărturisea Deea atunci că nu există în casă un concurent cu care ea să poată face un cuplu. ”Sunt băieți de 20-24 de ani. Nu sunt bărbați adevărați”, a spus Deea, care are 31 de ani.

Ei bine, se pare că acum Deea a găsit un concurent pentru care să vrea să intre în casă. Ea a mărturisit că îl place pe Doru, cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Andreea Mantea, anunț important pentru telespectatori! Ce se va întâmpla la Puterea Dragostei

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Deea aruncă bomba și dezvăluie lucruri cutremurătoare! ”Andy a agresat-o din nou pe Roxana la Puterea dragostei! Totul după sărutul ei cu Alexander” EXCLUSIV

Citeste si: Deea de la Puterea Dragostei este disperată: „Suferă de leucemie acută!” Și-a rugat toți fanii să o ajute

”Aș vrea să mă duc în emisiune pentru Doru. Mi-a atras atenția de acasă, de cum l-am văzut când a intrat în emisiune. E frumos! Pentru el m-aș întorce, să văd dacă se înfiripă ceva”, a spus Deea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, care cât timp a stat în show, nu a reușit să facă un cuplu.

fara descriere

Cine este Doru, concurentul pentru care Deea vrea înapoi la Puterea Dragostei?

Doru este din București și a recunoscut încă de la intrarea în casa "Puterea dragostei” că nu a venit pentru o fată anume, ci își dorește să le cunoască mai întâi pe toate. Acesta a declarat că toate sunt frumoase, însă dintre acestea le-a remarcat pe Bianca, drept o fată liniștită, pe Roxana, despre care a afirmat că o cunoaște deja din afara emisiunii și pe Ana-Maria, pe care a susținut că a mai văzut-o prin club.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate