Delaratia incredibila a Danielei Roba! Fosta amanta a lui Guta se bucura de necazul manelistului: "Nu sunt farmece, nu sunt rugaciunile mele"

Daniela Roba se bucura de necazul lui Nicolae Guta. Narcisa, fosta lui iubita, a fost arestata dupa ce a intrat cu forta in casa peste Beyonce, mama fetitei manelistului.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierefara descriereDaniela Roba a dezvaluit la emisiunea Rai da buni ca se bucura ca i s-a intamplat acest necaz lui Nicolae Guta.

"Nu cred că din cauza farmecelor i s-a întâmplat asta. M-am rugat foarte mult ca Dumnezeu să-i iasă în cale omului ăsta. Câte femei a făcut el să sufere şi câţi copii? Foarte bine! Oamenii care nu-şi pot controla emoţiile să stea la puşcărie. Eu sunt de partea Mădălinei. Se pare că Guţă şi-a găsit naşul. Nu poţi face rău atâtor femei. I-am pus gând rău de când nu mi-a mai răspuns fără niciun motiv la telefon. Eu nu am fost fumătoare, alcoolică, aşa că de ce m-a lăsat? Vinovatul e Nicolae Guţă pentru că se satură de femei şi după le lasă. Narcisa e în arest pentru că e nebună"
, a declarat Dana Roba la Antena Stars.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate