Delia a rabufnit! Artista le-a inchis gura tuturor cu replica asta: "Nu-s nici ma-ta, nu-s nici tac-tu! Tu, mamico, tine-ti pruncul ocupat!"

Dupa lansarea clipului piesei "1234 (Unde dragoste nu e)", artista s-a confruntat cu un nou val de critici venite din partea parintilor, din cauza versurilor, dar si imaginilor din videoclip mult prea provocatoare.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereIn ultima perioada, lansarile muzicale ale Deliei sunt insotite in permanenta de controversa. Dupa ce a fost criticata pentru mesajul piesei "Da, mama", cantareata a avut parte de un val de reprosuri asemenatoare odata cu lansarea piesei "1234 (Unde dragoste nu e)", videoclip in care artista apare imbracata sumar, dar si in pozitii extrem de provocatoare. fara descriere
"Bună! Sunt Delia şi nu mă ocup cu educaţia ta! Nu-s nici mă-ta, nu-s nici tac-tu, nu-ţi sunt diriginte şi în niciun caz profa de religie! Tu mămico ţine-ţi pruncul “ocupat” ! Ţine-l departe de MTV, de internet şi alte nenorociri care-l pot afecta emoţional pe minorul în cauza. MTV-ul nu va intră în casă cu forţă, mami! Scoate cablul, mami! Du-l la teatru, mami! Ai opţiuni destule, mămico!", a fost mesajul Delie de pe sereniti.ro, la adresa comentariilor negative.
Artista i-a incurajat pe toti parintii care se plang de continutul sexual mult prea mare din videoclipurile muzicale sa le interzica accesul la TV. fara descriere
"Creşte-ţi odrasla după bunul plac, dar nu da vină, scumpă mama, pe playlistul de la radio! Radioul e opţional mami! Nu vă ţine nimeni “ostatici” în faţa unui post de muzică. Ştiu că eşti o mama deşteaptă şi echilibrată! Şi tu poţi! Doar tu, mami! E datoria ta! În cazul în care eşti o mămică mai relaxată şi staţi împreună pe MTV, explică-i copilului, că ce vede pe sticlă, în clipurile lor (Kanye, Rihanna, Lady Gaga, Beyonce şi chiar Nirvana, Guns, Aerosmith, Die Antword, Prince, Prodigy, David Bowie, Marylin Manson, Metallica) nu trebuie să şi facă! Să nu lingă cruci ca-n clipurile Madonnei, mami! Pentru că da, ştim, Madonna e o nenorocită!!!
Să nu-l laşi, mami, să-şi îndese şoareci în gură, ca-n clipurile lui Die Antword, mami! Să nu-l laşi să incendieze o casă, sau să răpească oameni, doar pentru că Eminem o face într-un video! Să nu-l laşi să se uite la Deftones – You’ve seen the butcher! E cu sangeeee, mamiiiii!"fara descriere

Iar reactia Deliei nu s-a oprit aici.
"Dacă odrasla-ţi nu deţine încă forţă de a discerne şi e încă la nivelul la care face ce vede, doar pentru că vede, mami, scoateee televizorul din priză! Copilul tău e un pericol public! Alege-i tu playlistul, ca o mama bună ce eşti. Dă-i ce consideri că e decent pentru vârstă lui. Nu toată muzică are audienţă generală!
În cazul meu, nu pot spune că am ce să cenzurez în “uşor iubitul meu că se rupe patul!” Nu-i nimic mură-n gură, nimic ruşinos în a sări în pat! Nu mai săriţi în pat! Mesajul e clar şi evident! Pentru cei ce înţeleg mai mult decât ce zice versul, sorry, păcătoşilor! Cine va pune să va gândiţi la prostioare? Deci textual nimic de cenzurat până acum. Bon! Ştiţi cum se zice? Că dacă dai din fund baby ai tot ce vrei! Cenzureaz-o pe asta!  E doar o vorba!

Nu zic eu, e din categoria “ştii cum se zice?”, e ironic, e ca aia cu datul din coate. Dar de ce să ne oprim la coate? Păi fundul reprezintă răul? Negura? Iadul pe pământ? Vorba lor: ”I work my ass off” nu ne doare? E doar o vorba care implică altă parte a corpului! Ce aveţi cu cu*ul? Ce rău v-a făcut!? Să va mai zic vorbe de duh cu şi despre cur? Bine. ”Gura bate cu*u”, ”Bagă fundu’ la înaintare”, ”Drum bătut şi c*r frecat”, ”A-şi pune cu*u’ la treaba”, ”Muscă-n curu’ iepii”. Aţi rămâne surpinşi de câte vorbe din popor se bazează pe înţelepciunea curului. Plus că eu am fost finess ;))), am zis fund, nu c*r"
, a mai spus ea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate