Delia a spus adevarul despre ce s-a intamplat in finala "X Factor", la scurt timp dupa ce Olga a fost desemnata castigatoare: "Este inca o dovada ca lucrurile... "

Distribuie pe:

Autor: D.F.C.

fara descriere

Delia l-a sustinut in marea finala pe Raul, concurentul din echipa ei. In cele din urma, publicul a desemnat-o castigatoare pe Olga. Astazi, jurata "X Factor" a postat pe contul de socializare un mesaj in care sustine ca pentru ea, tot Raul e castigator.

"Victoria Olgai...este inca o dovada ca lucrurile care vor sa aiba un succes real,concret ...se obtin in urma unei munci de echipa ACTIVA(manifestata prin vot),nu declarativa (commenturi pe facebook).DA,subscriu ...Raul este unic...DA merita sa castige...a fost apreciat la modul extrem de detasat (fara implicare cu VOT)

Ce s a intamplat aseara la X Factor este o lectie pt noi toti. Daca ne dorim schimbare ,trebuie sa actionam. Felicitari fanilor Carla's Dreams ...pt mobilizare! Raul....stii ca pt foarteee multi... tu esti castigatorul! Esti castigatorul meu si sunt FOARTE mandra de tot ce ai facut la x!!!!!!", a scris Delia pe contul de socializare.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate