Delia Antal a petrecut cu actorii romani de 1 Decembrie la Londra: "“In copilarie dansam Hora Unirii si spuneam poezii patriotice!”

Chiar daca traieste de 9 ani la Londra, Delia Antal nu a uitat ca este romanca. De 1 Decembrie, actrita si regizoarea filmului “D’ORA” a petrecut la Festivalul de film romanesc de la Londra, acolo unde a fost si la premiera filmului “Love Building”. Astfel, Delia a avut ocazia sa schimbe cateva vorbe cu actorii romani prezenti la festival si sa-i cunoasca pe Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere“A fost o zi de 1 Decembrie mai speciala pentru mine. Iubesc arta si actoria, asa ca am avut ocazia ca anul acesta sa petrec Ziua Nationala a Romaniei la Festivalul de film romanesc de la Londra. Am cunoscut mai multi actori romani, tineri si talentati, si mi-a facut o reala placere sa stau de vorba cu ei. Nu am ratat niciun film romanesc anul acesta si am avut onoarea sa cunosc regizori si actori romani si sa ma revad cu alti artisti si actori cum ar fi superba Anamaria Marinca. fara descriereMi-au placut enorm Horatiu Malaele si Victor Rebengiuc. M-a impresionat foarte mult ca regizor si iubesc filozofia lui Adrian Sitaru. Sunt foarte mandra ca sunt romanca! Imi amintesc ca in copilarie, de 1 Decembrie, nu ratam niciodata parada si Hora Unirii si mergeam cu clasa in centrul Zalaului, ne prindeam in hora si trebuia sa recitam poezii patriotice!”, spune actrita care abia asteapta sa revina in tara, la Bucuresti, pentru a pregati lansarea primului ei film de debut, “D’ORA”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate