Delia Antal: “Intotdeauna mi-a placut sa am prieteni si amici mai in varsta!”

Actrita si regizoarea Delia Antal a devenit foarte sensibila dupa moartea tatalui ei. Daca inainte, in preajma sarbatorilor, prefera sa mearga la cate un azil de batrani si sa le faca cate o bucurie, daruindu-le daruri de Paste si Craciun, acum Delia isi doreste sa se implice serios in proiecte grandioase pentru ajutorarea batranilor care nu mai au niciun sprijin si locuiesc la azil.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descriereBa mai mult, actrita desi nu si-a dorit niciodata sa prezinte vreo emisiune a recunoscut ca are o slabiciune pentru batrani si acesta ar fi singurul motiv care ar determina-o sa se implice intr-un proiect de televiziune sau vreo emisiune in acest sens, pe care sa o prezinte chiar ea, chiar daca asta ar insemna un compromis enorm pentru Delia, deoarece ar trebui sa stea departe de Londra si de proiectele sale din ce in ce mai multe si de succes. Delia Antal isi doreste sa ajute  si sa ajunga astfel sa aduca zambetul pe buze si bucurie in sufletul batranilor, dar si in familiile in care copiii si sotiile sunt  victime ale violentei, dorindu-si astfel sa traga un semnal de alarma asupra drepturilor omului.

“Am o sensibilitate aparte atunci cand intalnesc batrani neajutorati. Am petrecut mult timp cu bunica mea de la Ciutelec, care m-a crescut, am facut chiar mai multe acte de caritate, printre care si unul la caminul de batrani din satul bunicii, de la Ciutelec, acolo unde am filmat si  pentru “D’ORA”. Imi doresc sa ma implic in cat mai multe proiecte care au ca scop ajutorarea batranilor desi asta ar insemna sa fac o pauza cu proiectele mele. De cand am ajuns la Londra, m-am imprietenit acolo cu doua batranele care m-au ajutat enorm. Intotdeauna mi-a placut sa am prieteni si amici mai in varsta! Sunt mult mai intelepti si ai ce invata de la ei!”, spune actrita, care va reveni curand in tara, unde are de definitivat mai multe proiecte.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate