Delia are o geantă mai scumpă decât mașina lui Cheloo și aproape de același preț cu cea a lui Mihai Bendeac: „Nu știu de ce-s așa scumpe”

Delia i-a șocat pe colegii ei de la „iUmor”.

Delia
Delia [Sursa foto: Facebook]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Nu este niciun secret faptul că delia este una dintre cele mai bine plătite artiste din industria muzicală autohtonă. Adesea a fost țina glumelor colgului său de la masa juriului, Mihai Bendeac, care scotea mai mereu în evidență faptul că blondina are foarte mulți bani și își permitea tot felul de capricii.

De pildă, artista avea un borcan plin cu caviar, din care mânca cu lingurița sau merge prin tot felul de destinații inedite, luxoase și foarte costisitoare. Situația ei financiară a mai fost discutată și atunci când și-a construit casa sau „palatul” așa cum mai glumeau unii internauți.

Delia a muncit dintotdeauna pentru tot ce a ajuns să aibă, fiind una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, ca, de altfel, și-a început cariera și de la o vârstă foarte fragedă. Acum, artista și-a surprins din nou colegii de la „iUmor”. Se pare că Delia are o gentă al cărui preț este mai mare decât mașina pe care o conduce Cheloo și aproape la fel de scumpă ca cea pe care o conduce Mihai Bendeac.

Geanta care a stârnit controverse între jurații de la „iUmor”
Geanta care a stârnit controverse între jurații de la „iUmor” [Sursa foto: Captură video ]

Delia are la braț o geantă mai scumă ca mașina pe care o conduce Cheloo

Ganta pe care Delia o deține are un preț care pornește de la câteza zeci de mii de euro și depășește chiar și suta de mii de euro.

Artista și-a surprins recent colegii de la emisiuna „iUmor” care se afla la masa juriului alături de ea. Blondina a dezvpluit că geanta ei costă circa 10 mii se euro, adică cu 2 mii de euro mai puțin decât mașina lui Mihai Bendeac și ceva mai scumpă decât cea pe care o conduce Cheloo. 

Citeste si: Delia Matache a ajuns pe perfuzii! Imaginile cu care și-a speriat fanii VIDEO

Mihai Bendeac: Zi, Matache că dacă e mai mult decât mașina mea, crede-mă că te bat aici, în fața camerei.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Delia: Nu-i mai scumpă.

Cât e mașina ta?

Mihai Bendeac: Mașina mea… nu știu, cred că vreo 12.000 de euro.

Delia: Nu, e mai puțin… E vreo… Nouă, 10.000 de euro. Nu știu de ce-s așa scumpe, nu știu care-i faza, n-am înțeles-o.

Cheloo: Tu realizezi că mașina mea este mai ieftină decât geanta lui Matache?

Mihai Bendeac: Păi, asta am întrebat și eu. În sensul ăsta am întrebat. Ca să compar cu mașina mea.

Cheloo: Eu n-am bani, dar nu-s sărac.

Delia
Delia[Sursa foto: Instagram]

Delia, despre momentul în care va avea un copil

Artista spune că nu vrea încă să aducă un copil pe lume având în vedere că totul este învăluit în incertitudine și nesiguranță. 

Citeste si: Delia și Andra, fața în față. Cele două artiste pregătesc o colaborare senzațională: "Ce frumos se armonizează vocile"

„Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă.

Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că... Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte... Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc”,  a spus Delia.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Eliminare Chefi la cuțite 2021. Doi concurenți din echipa lui Sorin Bontea ratează semifinala sezonului 9

Raluca Dumitru este eliminată de la Survivor România, după ce a fost nominalizată de Elena Marin. „Este o experiență de neuitat!”

Elena Marin este favorita publicului la Survivor România și face o nominalizare surprinzătoare. „Am suferit de la început!”

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

Alertă totală! Armata este pregătită: Comandamentul Operaţiunilor speciale este pe cale să facă asta

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

DEZASTRU MONDIAL. Forța a 15 bombe atomice a distrus locul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies