Delia, imagini extrem de fierbinți! Și-a arătat sânii la cameră și a început să cânte "Ce are ea"! Momentul a fost filmat

Delia a fost protagonista unui Story incendiar pe Facebook. Artista a filmat-o pe una dintre prietenele ei, în timp ce își arăta sânii la cameră cântat una dintre melodiile celebre ale artistei.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Delia a filmat decolteul generos al prietenei sale și a realizat un Story incendiar publicat pe Facebook.

"Ce are ea și nu am eu...", fredona femeia în timp ce i se filmau sânii de către Delia.

fara descriere

Delia este una dintre cele mai excentrice artiste de la noi. Cântăreața este, totodată, fana schimbărilor dese de look, putând fi văzută deseori de către fani cu o altă podoabă capilară.

Ce studii are Delia Matache și câți bani câștigă

Delia Matache a absolvit Liceul de Muzică ‘Dinu Lipatti’ după cinci ani de studiu al pianului și lecții particulare pentru flaut, iar apoi a urmat Conservatorul. Artista a fost încurajată și susținută pentru a-și urma visul de a deveni un star de către mama sa, Gina, solistă de muzică populară.

Pentru o oră de cântat, artista cere 10.000 de euro. Pentru anumite show-uri, cum ar fi cel de anul acesta organizat pentru Zilele municipiului Câmpia Turzii, Delia cere 15.000 de euro.  Cel mai mic tarif este de 3.900 de euro, dar fanii se pot bucura de artistă doar 15 minute.

Pentru nunți și petreceri private, prețul începe de la 19.000 de euro și mai are în portofoliu un spectacol pentru care solicită 90.000 de euro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate