Delia la Kiss FM: "Îmi place Chirilă. E funny, e un personaj real"

Marţi dimineaţa, cu o zi înainte de aniversarea a 11 ani de Kiss FM, Delia şi Grasu XXL au venit în studioul radioului numărul 1 din România, unde au susţinut un concert în cadrul matinalului prezentat de Sergiu şi Andrei.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierefara descriereDupă ce au cântat live Vino la mine şi Lala Song, artiştii au fost intervievaţi de realizatorii matinalului, care au aflat ce preferinţe au artiştii în materie de filme şi talent show-uri.

„Nu urmăresc seriale, pentru că serialele mă fac să mă uit încă o dată şi încă o dată şi încă o dată şi nu-mi place să fiu condiţionată de niciun serial. Nu frate, film artistic. Gata, pa, la revedere!” a declarat Delia, dezvăluind că ultimul film pe care l-a văzut a fost Înainte să adorm, cu Nicole Kidman.

Andrei a întrebat-o pe Delia ce jurat de la Vocea României îi place, aflând că artista îl preferă pe solistul trupei Vama. „Îmi place Chirilă. E funny, e un personaj real” a răspuns ea.

La rândul lui, Grasu XXL şi-a imaginat ce-ar face dacă ar ajunge jurat la această emisiune. „Dacă ajung acolo, vă garantez eu că Moga va pleca plângând” a spus el.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate