Delia Matache, noua concerte de Revelion! Artista se imbogateste luna aceasta cu 96.000 de euro!

Delia Matache scoate bani din piatra seaca! Artista e pe val, caci luna aceasta a facut zeci de mii de euro numai din spectacole. De cand sotul ei, Razvan Munteanu, ii este impresar, se vede treaba ca si numarul concertelor a crescut!

Distribuie pe:

fara descriereDelia Matache a castigat intr-o luna cat altii intr-o viataReporterii WOWbiz.ro au aflat ca Delia Matache a sustinut 20 de concerte in aceasta luna si cererile tot cresc, iar sotul artistei a avut grija ca vedeta sa nu aiba liber nici de sarbatori. Astfel, Delia va canta chiar si in noaptea dintre ani, insa nu intr-un singur loc, ci in noua destinatii diferite.

fara descriereDelia Matache si Razvan MunteanuDelia Matache este foarte solicitata, insa nu va ganditi ca tariful vedetei este mic. Pentru fiecare concert pe care-l are, artista incaseaza 3.000 de euro. In noaptea dintre ani, frumoasa artista si-a marit tarfiul, caci va incasa 4.000 de euro pe spectacol.

Numai din concertele din aceasta luna, Delia a bagat in buzunar 60.000 de euro, insa asta fara a mai pune la socoteala spectacolele pe care urmeaza sa le aiba de Revelion, de unde va mai incasa alte 36.000 de euro.

In total, vedeta va pasi in 2013 mai bogata cu 96.000 de euro, bani pe care ii produce doar in decembrie. Iar aceasta suma o va cheltui, cel mai probabil, in vacanta pe care urmeaza sa o faca in ianuarie cu Razvan, in Dubai, Singapore si apoi la plaja in Filipine si Bali.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate