Vedete

Delia, nemultumita de concertul lui Beyonce de la Berlin!

Cantareata Delia se declara nemultumita de experienta pe care a trait-o, de curand, la concertul sustinut de Beyonce, in Europa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Delia, nemultumita de concertul lui Beyonce de la Berlin!icon photo

Pe 28 iunie, Beyonce si Jay-Z au concertat la Berlin, pe Olympiastadion. La show-ul memorabil, printre miile de spectatori prezenti pe stadion s-a aflat si cantareata Delia, insotita de sotul ei, Razvan. (Delia s-a facut bruneta) 

Din pacate, Delia a plecat cu un gust amar de pe Stadionul Olimpic din Berlin. Si asta nu din cauza show-ului lui Beyonce, care a fost spectaculos ca de fiecare data, ci din pricina regulamentului de acces si rigorilor impuse spectatorilor.

Ce spune Delia despre experienta traita

“Am fost la concertul lui Beyonce. Nu mi-a placut, a trebuit sa mergem cu 6-7 ore inainte de inceperea show-ului. Am stat la cozi kilometrice si foarte multe ore in picioare.

A fost foarte, foarte, obositor. Nu cred ca voi repeta prea curand aceasta experienta pentru niciun alt artist mare pe care il apreciez. Hai sa zic ca o data pe an ma risc, dar doar atat!

Intrarea pe stadion se face cu 6-7 ore inainte de concert! Mai bine urmaresc concertul pe internet”, a declarat Delia in timpul unui live facut pe pagina sa de Instagram.

 

 

 

 

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune