Vedete

Delia, nemultumita de concertul lui Beyonce de la Berlin!

Cantareata Delia se declara nemultumita de experienta pe care a trait-o, de curand, la concertul sustinut de Beyonce, in Europa.

Distribuie pe:

Autor: S.A.

Pe 28 iunie, Beyonce si Jay-Z au concertat la Berlin, pe Olympiastadion. La show-ul memorabil, printre miile de spectatori prezenti pe stadion s-a aflat si cantareata Delia, insotita de sotul ei, Razvan. (Delia s-a facut bruneta) 

Din pacate, Delia a plecat cu un gust amar de pe Stadionul Olimpic din Berlin. Si asta nu din cauza show-ului lui Beyonce, care a fost spectaculos ca de fiecare data, ci din pricina regulamentului de acces si rigorilor impuse spectatorilor.

Ce spune Delia despre experienta traita

“Am fost la concertul lui Beyonce. Nu mi-a placut, a trebuit sa mergem cu 6-7 ore inainte de inceperea show-ului. Am stat la cozi kilometrice si foarte multe ore in picioare.

A fost foarte, foarte, obositor. Nu cred ca voi repeta prea curand aceasta experienta pentru niciun alt artist mare pe care il apreciez. Hai sa zic ca o data pe an ma risc, dar doar atat!

Intrarea pe stadion se face cu 6-7 ore inainte de concert! Mai bine urmaresc concertul pe internet”, a declarat Delia in timpul unui live facut pe pagina sa de Instagram.

 

 

 

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate