Delia, plină de sânge? Și-a îngrozit fanii cu ultimele fotografii făcute publice

Cântăreața Delia a publicat pe pagina ei de Instagram câteva fotografii în care pare plină de sânge.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Delia este una dintre cele mai conconformiste artiste de la noi din țară. Cântăreața încearcă să-și surprinsă fanii și să aducă ceva nou cu fiecare melodie, videoclip sau spectacol pe care îl ține în țară.

Recent, ea a publicat pe pagina ei de Instagram mai multe fotografii în care pare plină de sânge pe picioare și pe față. La o privire mai atentă, pare că substanța roșie de pe fața ei ar fi un machiaj special pentru cel mai nou videoclip al ei. În ultimele zile a distribuit pe rețelele de socializare imagini care confirmă faptul că filmează un video pentru o nouă melodie.

fara descriere

Citeste si: Iulia a provocat un accident teribil în care fiica ei de nouă ani a murit! Ce mesaj halucinant a primit: „Nu plânge și nu fi tristă”

Citeste si: Mihai Mitoșeru, noi declarații despre despărțirea de Noemi: "Nu am plecat cu alta, nu ne-am bătut. La noi a apărut ceva mai rău..."

Citeste si: Livian, Bianca de la Putrea Dragostei și mamele lor sunt deja o familie! Cum au fost surprinși

fara descriere

Delia și-a anunțat fanii că unul dintre conturile ei a fost închis

Delia este o împătimită a rețelelor sociale și îi place să își țină la curent fanii cu tot ceea ce face. De câteva zile însă, Instagramul îi dă grave bătăi de cap artistei. D

Delia și-a creat o altă pagină de Instagram, intitulată "delianomad". Din păcate pentru ea, dar și pentu fani, pagina fost închisă de mai multe ori, urmând să se afle cu exactitate din ce cauză contul este blocat și de către cine.

"Da, iar a fost închis Delia nomad. Este total haios ce se întâmplă, dar va fi redeschis în curând. Durează puțin. Urmează să depistăm cine tot blochează acest cont, pentru că putem afla. Și atunci va fi distractiv", le-a spus Delia fanilor, într-un story pe Instagram.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate