Delia, scoasă din sărite de o fană! Răspunsul acid al artistei: "Ești cretină, efectiv!"

Delia nu se ferește să spună lucrurilor pe nume, iar acest lucru i-a atras atât critici, dar și admirație.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Delia nu se ferește să spună lucrurilor pe nume, iar acest lucru i-a atras atât critici, dar și admirație.
Un episod recent a pus-o pe artistă din nou în mijlocul unei controverse, după ce a aruncat cu cuvinte grele la adresa unei utilizatoare de pe pagina ei.
S-a întâmplat după ce Delia a urcat mai multe fotografii de pe terasa casei sale, în care apare într-o ținută inedită și cu o pereche de pantofi cu toc masiv, înalt.
Imaginile transmiteau multă bună dispoziție, iar acest lucru se pare că "i-a deranjat" pe unii.

Citeste si: Delia Matache a mâncat carne de liliac, sursă a infecției de coronavirus!

 

"Țara arde și baba se piaptănă", a fost critica primită de Delia.

fara descriere

"Ce-aveți, oameni buni? Ar trebui să stăm cu toții acasă, să ne plângem de milă? Chiar așa de rău vă afectează statul acasă?", i-a luat apărarea Deliei o altă fană.

Artista, sătulă probabil de gurile rele de pe internet, a spus lucrurilor pe nume:

"Ești cretină, efectiv! Nu mai pot cu d-astea! Sunt acasă și îmi fac o poză! E interzis? Nu arde nimeni...Capul tău arde! Ce cauți zuzo pe instagram? Dacă arde țara? Îți arde să vezi ce postează lumea? Vrei să postăm poze cu lumânări? Sau să nu mai fie nimeni activ nici în casă? Să ne punem ștreangu de gât? Vai, dar ce capac virual meriți acum!", a fost reacția Deliei.

Mulți utilizatori i-au dat dreptate artistei. Unii, au considerat că reacția ulterioară a Deliei nu a fost tocmai potrivită.

Citeste si: Delia Matache și Ruby, vedete în filmele pentru adulți. Starurile, victime ale hackerilor

 

Cum a răspuns Delia după ce unii fani au mustrat-o din cauza atitudinii ei

"Nu am nimic de asumat. E un mic tâmp! Să-mi asum că ce? Să vină fiecare să-și lase gunoiul aici? Meseria mea nu e de persoană publică, scuipați aici vă rog! Sunt artist în orele alea de pe scenă. În rest, sunt om. Ce să-mi asum? Că sunt om? Nu pot cu prostia, nu mai pot...gata!", a mai spus Delia.

Postarea Deliei a strâns sute de comentarii și, în ciuda valului de critici, frumoasa artistă a primit și numeroase complimente, semn că indiferent de ce-ar spune "gurile rele", vedeta se poate lăuda și cu un număr impresionant de susținători. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate