Delia vrea o fetiţă! Anunţul făcut chiar acum de mama ei

Gina Matache are o nepoţică acum, de aproape un an, şi un nepoţel pe drum. Invitată la Teo Show, mama Deliei Matache a spus că şi artista vrea un bebeluş.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere
 

Fiica cea mică, Oana, e însărcinată cu un băieţel, după ce anul trecut, în decembrie, a adus-o pe lume pe Jessie. 

"Mi-am revenit, mi-a trecut şocul. Mi-e teamă, va fi greu cu doi copii mici. E primul băiat! Şi eu m-am întrebat ce o să facem. Dar o să învăţăm şi asta e. Dacă tot suntem cu biberoane, cu scutece... Suntem două soacre. Facem cu rândul. Cuscra lucrează, eu mă duc la emisiuni, facem cu rândul. Eu nu cred că ştiu să cresc băieţi!", a spus Gina Matache la Teo Show.

fara descriere

Jessica e o fetiţă tare cuminte şi liniştită şi adoră să fie în centrul atenţiei. "Copilul ăsta cred că e născut pentru poze, pentru scenă. E artistă! Nu a spus nici miau la şedinţa foto de un an! Se ridică singură, dar îi e teamă să facă paşi. Îi e frică, nu ştiu de ce!".

Delia ar vrea şi ea un bebelus. "Să îi dea D-zeu să se întâmple şi ei. E singurul meu vis neîmplinit: să aibă şi fata ma o fată. Aş vrea să aibă o fată, ştiu că îşi doreşte o fată", a declarat mama artistei la Kanal D.

"Oana e terminată, tuşeşte întruna, nu are voie să ia nicio pastilă. Toţi suntem răciţi, toţi în casă ne luptăm cu răceala", a adăugat Gina Matache.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate