Demential! Primul iubit al Andreei Esca a fost baiatul lui Alexandru Arsinel! Vezi ce spune vedeta despre Bogdan si relatia lor de dragoste!

WOWbiz.ro a descoperit ca Andreea Esca s-a indragostit nebuneste de Bogdan Arsinel pe cand era in clasa a IX-a a liceului “Gheorghe Lazar” din Bucuresti. In acel moment, Bogdan, fiul marelui actor Alexandru Arsinel, invata in clasa a XI-a si a cucerit-o pe Andreea pentru ca era un dansator desavarsit si un bun jucator de baschet.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca, Matei Vaihan

Andreea Esca, intr-o poza din adolescentaAndreea Esca (40 de ani) si-a adus aminte cum s-a indragostit pentru prima oara: “Primul meu iubit a fost un coleg de liceu. Eu eram clasa a noua, iar el era clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasa, care a durat pană la sfarsitul liceului”, a declarat Andreea, care a marturisit si cum a cucerit-o baiatul: "Imi placea foarte mult pentru ca era unul dintre cei mai buni baschetbalisti si pentru ca dansa foarte bine. La petreceri era un adevarat spectacol. Dar, ca orice poveste din adolescent, are un sfarsit si fiecare a luat-o pe alt drum. A facut Facultatea de Constructii si construieşte lucruri frumoase in tara. S-a casatorit, are si el doi copii. Este un om implinit si imi pare foarte bine pentru el", a povestit presei Andreea Esca, fara a mentiona numele primului ei iubit.WOWbiz.ro a descoperit ca dragostea din adolescenta a Andreei a fost Bogdan Arsinel, acum in varsta de 42 de ani, fiul cel mare al actorului Alexandru Arsinel. Relatia dintre Andreea si Bogdan a durat din 1987 pina in 1990, dupa ce baiatul lui Arsinel s-a intors din armata.Vedeta PRO TV intr-o imagine din anii '90Bogdan a urmat Facultatea de Constructii si s-a insurat in 1995, in timp ce Andreea, dupa ce a ratat intrarea la ASE, a urmat o cariera fulminanta in televiziune. Vedeta PRO TV s-a maritat pe 27 aprilie 2000 cu Alexandre Eram, un om de afaceri de origine franceza, cu care are doi copii.Bogdan si tatal sau, celebrul Alexandru ArsinelBogdan Arsinel, primul iubit al celebrei Andreea Esca

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: