Demisă din funcția de secretar de stat, Andreea Moldovan va lucra la Organizația Mondială a Sănătății, la Geneva

Fostul secretar de stat Andreea Moldovan la lucra la Organizația Mondială a Sănătății, la Geneva.

Andreea Moldovan
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Fostul secretar de stat Andreea Moldovan va lucra la Oraganizația Mondială a Sănătății la Geneva. Prima reacție a lui Vlad Voiculescu. 

Andreea Moldovan va lucra Organizaţia Mondială a Sănătăţii la Geneva 

Luni seară, fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a scris pe pagina sa de Facebook că Andreea Moldovan va lucra la Organizația Mondială a Sănătății la Geneva. 

Citeste si: Prima reacție a Andreei Moldovan după ce a fost demisă din funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății: "Mă întorc la spital"

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

"Dr. Andreea Moldovan va lucra la Organizaţia Mondială a Sănătăţii la Geneva. Povestea recentă a Andreei este nu doar povestea unei românce profesioniste şi cinstite care are parte de apreciere mai degrabă în străinătate decât în ţara ei. Este o poveste comună a milioane de români", a scris, luni seară, pe Facebook, Vlad Voiculescu.

În continuare, fostul ministru al Sănătății a mai comparat demiterea Andreei Moldovan cu demiterea Laurei Codruţa Kovesi. 

Andreea Moldovan
Dr. Andreea Moldovan[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cine este medicul Andreea Moldovan, secretarul de stat în Ministerul Sănătății

"Un detaliu suplimentar cred că merită remarcat: o româncă atacată de tot ce înseamnă presă mafiotă în această ţară a fost demisă de la vârful unei instituţii fără ca măcar o dată să îi fi fost reproşat ceva, fără să fi primit măcar un telefon înainte. Ultima dată când se întâmpla ceva similar- în cazul LCK- măcar ieşea purtătorul de cuvânt să anunţe.

Acum a fost un comunicat de presă. La câţiva ani distanţă, "statul român" a ales să acţioneze la fel", a mai scris Voiculescu.

În data de 14 aprilie, Andreea Moldovan a fost demisă din funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății. Este medic primar cu specializarea în boli infecțioase și medic specialist în epidemiologie, iar în anul 2009 a devenit Bursieră de Excelență a Societății Internationale de Boli Infecțioase.  

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Scandalurile din mandatul lui Vlad Voiculescu care au dus la demiterea sa din fruntea Ministerului Sănătății

Vlad Voiculescu, primele declarații după demitere: „Cum superi un pic sistemul, ești eliminat!”

Casnica Andreea Moldovan, probleme cu sarcina: „Fac injecții”

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Aceste mașini vor fi INTERZISE! Lovitură pentru milioane de români

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies