Demonstrația care face coronavirusul vizibil. Cât de lipsiți de apărare suntem în fața lui? VIDEO șocant

Un criminalist din Timișoara a făcut o demonstrație pentru a le arăta românilor cât de ușor se pot infecta cu noul coronavirus apărut în China și care s-a răspândit pe tot globul.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Demonstrația care face coronavirusul vizibil. Cât de lipsiți de apărare suntem în fața lui? VIDEO șocant
coronavirus

Demonstrația care face virusul COVID-19 vizibil

Silviu Predescu este din Timișoara și este criminalist. Acesta a hotărât să facă o demonstrație, folosindu-se de tehnica depistării de probe de la locul unei infracțiuni, pentu a arăta poporului român cât de ușor se poate transmite infecția cu COVID-19, dar și cât de lipsiți de apărare suntem în fața acestui nou pericol.


In articol:

Bărbatul depistează probele cu ajutorul unei pulberi nedetectabile la lumina naturală, iar ulterior folosește o lumină din spectrul U.V. pentru a le pune în evidență.

Citeste si: Care este adevărul despre relația Elenei de la Survivor România și Sonny Flame! De când se cunosc cei doi cântăreți! S-a aflat abia acum!

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Mesajul dureros al mamei Luizei Melencu: "Dacă era copilul uneia dintre persoanele care au instrumentat acest caz..."

Citeste si: Ce avere are ministrul Mediului Costel Alexe, cel căruia i se cere demisia din cauza poluării Capitalei! Legătura acestuia cu terenurile de la Nana ale lui Traian Băsescu

Astfel, urmele lăsate de infractor devin vizibile. În cazul de față, mai exact, în filmul demonstrativ al criminalistului, infractorul este coronavirusul, pe care acesta reușeșete să îl facă vizibil.

Mesajul criminalistului este că singura metodă de a ne feri de atacul nevăzut al coronavirusului este să-i conștientizăm prezența și să folosim toate metodele de protecție.

Urmatorul articol
Citește și:

Când scăpăm de coronavirus? Calculele de ultimă oră pun pe jar românii

Viorel vrea să o detroneze pe Vulpita. Si-a lansat prima melodie: „Sa se auda in Romania”

Un medic german aruncă bomba. Coronavirus, prezent în Europa și în 2019?

Tara in care persoanele care nu respecta izolarea sunt judecate pentru crima

Prima reacție a lui Traian Băsescu după alegerile locale 2020: „Nicușor Dan nu va intra în Primăria Capitalei până nu...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies