Demonstrație de “priză” a lui CRBL. Cât de bine a prins mișcarea în rândul concurenților de la “Îmi place dansul”?

CRBL a oferit o lecție de dans, cu ajutorul uneia dintre concurentele emisiunii de la Kanal D.

Distribuie pe:

Sâmbăta aceasta, la “Îmi place dansul”, telespectatorii sunt invitați la bucurie, spectacol și divertisment, într-o nouă ediție antrenantă a show-ului difuzat la Kanal D, începând cu ora 22:00. Fie că vor evolua artistic pe ritmuri de rock&roll sau pe muzica vibrantă a stilului gipsy, dansatorii vor oferi momente unice sâmbătă seara, atât juraților, cât și publicului telespectator.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

CRBL, unul dintre jurații emisiunii, va oferi un moment inedit, o demonstrație coregrafică, cu ajutorul unei concurente; înainte de a pune în scenă mișcările de dans, CRBL explică și din punct de vedere tehnic toate elementele care stau la baza acestei mișcări de dans, pentru o execuție de notă maximă.

Citeste si: Sâmbătă seara se dansează ca-n filme! Concurenții de la “Îmi place dansul”, momente artistice pe coloane sonore din cinematografia internațională

Citeste si: Monica a fost eliminata din competitia “Imi place dansul”. In editia de aseara, Emil Rengle a facut un anunt surprinzator

Citeste si: Noi editii “Roata Norocului”, incepand din 6 octombrie, la Kanal D

Întreg momentul îl veți putea urmări în ediția din această seară a show-ului “Îmi place dansul”, difuzată începând cu ora 22:00, la Kanal D!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate