Denis are 10 ani și s-a născut cu tetrapareză spastică. Mama lui îl crește singură și este copleșită de cheltuieli, iar tatăl a plecat când a aflat că are un copil bolnav

Povestea lui Denis este cu adevărat cutremurătoare. Are doar 10 ani și a primit un diagnostic crunt, iar mama lui face eforturi supraomenești pentru a-i oferi tot ce are nevoie.

Autor: M.B.

Denis Cãtãlin Bîtu are aproape 10 ani, dar nu se poate bucura de copilărie ca cei de vârsta lui. Din păcate, copilul suferă de tetrapareză spastică și este țintuit într-un scaun cu rotile.

Darius locuiește în satul Ruși din comuna Puiești, județul Vaslui și este școlarizat la domiciliu, iar învățătoarea lui, Anca Andreea Pușcașu, merge zilnic la el acasă pentru a face lecții cu el.

El are însă nevoi mult mai mari, iar mama lui face cu greu cheltuielilor necesare pentru întreținerea unui copil cu grad mare de handicap.

Tatăl a fugit de responsabilități când a văzut că fiul lui s-a născut bolnav, iar mama lui are și calitatea de însoțitor. Stă mereu cu fiul bolnav și nu-și dorește decât să-i aline suferința și să mai facă o cameră, pentru a-ai asigura confortul.

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

„Se târâie pe jos, în picioare nici vorbã sã meargã, iar de scris abia dacã poate tine pixul în mâna stângã. Este greu, dar copilul este dornic sã învete. Are nevoie în special de un birou si de rechizite scolare, pentru cã ori de câte ori merg la el, mã folosesc de o carte mai groasã ca sã scrie, nu are pe ce sã aseze caietul”, a spus învățătoarea Anca Andreea

Pușcașu, conform vremeanoua.ro.

Citeste si: O nouă tragedie pe șosea. A murit după ce mașina lui a intrat într-un cap de pod!

Citeste si: Fiica lui Gheorghe Dincă a recunoscut: „Sunt fata unui criminal”

Citeste si: Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital! Primele declarații după diagnostic: „S-a agravat brusc, în câteva ore”

Darius și mama lui au nevoie de orice ajutor, cât de mic, inclusiv de alimente și haine.

Cine vrea sã-l ajute pe Darius, o poate contacta pe mama acestuia: Bîtu Vasilica, satul Rusi, comuna Puiesti, judetul Vaslui, cod postal 737439, telefon 0753.987.566.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un tată i-a pregătit fetiței sale mormântul și o duce acolo zilnic. Îți vor da lacrimile când vei afla de ce face asta

Pamela Anderson, violată în grup și abuzată sexual! A avut o copilărie de coșmar: „Voiam să dispar de pe fața pământului”

Ghinion pentru un șofer din Iași! A mers la poliție să declare un accident, însă a uitat un detaliu important. Greșeala sa l-a costat scump

Horoscop Zilnic Vineri 23 Aprilie 2021: Ziua aceasta vine cu energie pozitivă, realizări și bucurii

Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies