Denis Petcu, către youtuberul îndrăgostit de minore! ”Dacă ajungi la vreun penitenciar din România, să te...”

Vloggerul Denis Petcu i-a transmis un mesaj dur youtuberului Colo, care a declarat că ar face sex cu fetele de 15-16 ani dacă nu ar fi într-o relație stabilă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Scandalul declanșat de youtuberul Alexandru Bălan alias Colo, care a declarat că nu ar avea nici o problemă să facă sex cu fete minore dacă nu ar avea o relație stabilă, l-a determinat pe ”colegul” său de breaslă, Denis Petcu, să aibă o relație extrem de dură la adresa lui. Într-un mesaj postat pe canalul său de Youtube, Petcu i-a spus că dacă va ajunge în penitenciar, va avea parte de un tratament special din partea celorlalți deținuți. În cazul lui Bălan, poliția s-a autosesizat și anchetează cazul.

Denis Petcu, mesaj pentru youtuber-ul Colo. ”Nu ai respect pentru fata de lângă tine”

”Vreau să-ți transmit așa, băi Colo, sau cum te numești tu: dacă ajungi la vreun penitenciar din România, să te ferească Dumnezeu că o să fie vai de tine!

fara descriere

Băi, pentru cine făceai tu story-time-ul ăla? Ce abonați-psihopați ai tu? Ce oameni pot să se amuze pe chestia asta? În mintea aia a ta, o fată de 14-15 ani trebuie să fie violată pentru că și-a luat un pantalon scurt? Doar nu e la mănăstire, dacă afară e căldură mare, e un copil la vârsta aia, cum ai vrea să se îmbrace?

Citeste si: Ce riscă vloggerul Alexandru Bălan după ce a postat un video prin care încuraja violarea minorelor?

Și când vezi că toată România a luat foc, vii cu mesaj că îți ceri scuze! Pentru ce îți ceri scuze, ai scăpat un ou pe jos? Dacă ai gândit asta acum câteva luni sau un an, o să gândești la fel și de acum înainte!

fara descriere

Să-ți fie rușine, tu nu ai respect nici pentru fata aia cu care ești într-o relație și nici pentru mama ta! Cum să spui așa ceva?”, a povestit Denis Petcu pe canalul său de Youtube.

Denis Petcu, mesaj pentru youtuber-ul Colo. Cum a început scandalul?

Scandalul minorelor a început de la un story-time postat de Colo pe Twitch, în care povestea experiența lui sexuală cu o tânără de 16 ani, pe vremea când el avea 19 ani. Alexandru Bălan a povestit că fata era ”nimfomană” și că voia ”sex zilnic”, iar după ce s-a despărțit de ea l-a amenințat că merge la poliție să-l acuze de viol. Bălan spune că a stat cu frică până când fata a depățit vârsta majoratului, după care i-a dat block pe toate rețelele. Chiar și așa, Colo a spus că unele fete de 15-16 ani sunt atât de dezvoltate fizic încât el ar întreține relații sexuale cu ele, doar că are o prietenă căreia îi este fidel.

„Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt.“, a spus Colo citat de constantadeazi.ro.

Denis Petcu, mesaj pentru youtuber-ul Colo. Alexandru Bălan și-a pus cenușă în cap

Ulterior, Alexandru Bălan a revenit cu un mesaj de scuze pe Youtube, spunând că totul a fost o glumă.  

„Dacă stau acum să gândesc la rece chestia asta, a fost o glumă extraordinar de proastă, recunosc lucrul ăsta şi vreau să vă spun că îmi pare rău.

fara descriere

În ultima perioadă, pe Facebook, a izbucnit aşa un mare scandal şi am fost implicat în el de către mai mulţi influenceri, de către mai multe persoane cunoscute în această industrie…

Şi vreau să-mi cer scuze faţă de ei personal, în primul rând, pentru că acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani.

Citeste si: Cine este iubita vlogger-ului care povestea cum ar viola el minore? Alexandra și ”Colo” Bălan se pozau împreună în ipostaze fierbinți

Îmi cer scuze în mod oficial pentru că videoclipul meu a deranjat. Nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire.

Vă spun sincer, respect toate femeile pentru că eu am fost crescut de mama mea, care mi-a oferit cea mai bună educaţie şi mi-a spus să respect toate femeile din această lume.

fara descriere

Credeţi-mă că sunt împreună cu o fată de 6 ani de zile, Alexandra este iubita mea şi o iubesc ca pe ochii din cap.

Niciodată nu am ridicat mâna la ea şi nu sunt de acord cu violenţa asta faţă de femei sau de către orice fel de alte lucruri. Nu aş fi vrut niciodată să jignesc în mod oficial pe cineva. Chiar şi neoficial.

Citeste si: Acuzat de instigare la viol asupra minorilor, youtuberul Alexandru Bălan a mai avut un episod violent! A lovit o tânără la Untold | DEZVĂLUIRI

E de mult timp acest videoclip cu mine pe internet şi vă spun sincer că nu aveam cea mai bună gândire, cea mai bună mentalitate, nu aveam acest număr de abonaţi, nu ştiam că mă adresez unui public atât de fraged.

Luam totul la derâdere şi la mişto pentru că mereu am făcut un show de entertainment, n-am avut ca scop niciodată să jignesc pe nimeni, n-am avut ca scop să ajung public în faţa voastră şi să-mi cer scuze“, a adăugat vloggerul.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate