Denis Petcu îi face praf pe Roxana și Turcu, după ce au pus-o la zid pe Bianca: „Vezi-ți de peruca ta din cap și las-o pe Bianca”

Denis Petcu îi ia în continuare apărarea Biancăi Comănici în scandalul sexual al momentului și a vorbit despre acuzațiile pe care i le-au adus Turcu și Roxana concurentei de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

fara descriere

Denis Petcu este un mare susținător al Biancăi de la Puterea Dragostei și îi face praf pe concurenții de la Puterea Dragostei care i-au adus mai multe acuzații Biancăi, în gala trecută. 

„Am rămas suprins de reacțiile lui din gală vis a vis de Livian. Cum să țipi la el atâta timp cât femeia ta se leagă de el.”, spune Denis Petcu în începutul vlogului său. 

fara descriere

Denis Petcu îi face praf pe Roxana și Turcu, după ce au pus-o la zid pe Bianca: „Vezi-ți de peruca ta din cap și las-o pe Bianca”

Manelistul Denis Petcu a comentat pe canalul lui de Youtube ce s-a întâmplat între Turcu și Livian în gala Puterea Dragostei. Denis Petcu spune că Turcu și Roxana nu sunt în măsură să o judece pe Bianca, având în vedere că și Roxana a făcut videochat în trecut. 

fara descriere

„Te superi și vorbești numai și numai din povești. Acum de când a apărut subiectul ăsta, ai devenit apărătorul patriei și vorbești despre acest subiect. Dar ce, Bianca a vorbit de tine? Că ai fi făcut tu ceva? Din contră, Bianca a vorbit frumos de tine în unele episoade și te-ai găsit să îi iei tu apărarea Roxanei. Oricum femeia te joacă cum vrea ea. Azi e cu tine, mâine cu altul. Femeia nu o să stea niciodată cu tine într-o relație stabilă. Are și ea amnezii. Ba te place azi, ba nu te place și tot așa. Îi spui lui Livian numai prostii: 'Da, domne, dar iubita ta când o jignea pe iubita mea.'”

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei, după ce a văzut filmulețele cu Bianca ”Mi s-au propus 25.000 de euro și am refuzat”

Citeste si: Legătura neașteptată dintre Bianca de la Puterea Dragostei și fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, prima reacție după ce a fost desființată de colegii săi: „Este drăguț atunci când cineva...”

fara descriere

Păi stai că Roxana a făcut același lucru, dar numai că cu Roxana nu au apărut încă filmulețe în ipostaze mult mai rele decât au apărut. Am văzut că mai nou Roxana se mândrește. 'Pe mine nici nu m-au atins bărbații și m-au plătit.' Și Turcu o susține. Deci cel mai apreciat concurent de la Puterea Dragoste, dacă îl putem numi, cuplu, este Turcu și Roxana.

Păi Bianca a făcut ce a făcut la 17 ani, dar Roxana nu vezi ce face în prezent? Nu vezi parcursul ei? Că ea cu tine de mână vorbește cu alți bărbați? Te-ai găsit tu să o judeci pe Bianca. Vezi-ți de peruca ta din cap. Cum să vorbești la adresa ei? Ești supărat că e mai iubit Livian?”, a spus Denis Petcu în vlogul lui. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate