Vedete

Denisa chiar a cheltuit tot pe tratamente? Cumnatul cantaretei incearca sa obtina un atestat de instalator in Spania

Averea „uriasa” a Denisei Raducu, despre care s-a vorbit atat, pare sa fie doar o himera.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Denisa chiar a cheltuit tot pe tratamente? Cumnatul cantaretei incearca sa obtina un atestat de instalator in Spania icon photo


Denisa Raducu si-a cheltuit toti banii pentru tratamente si interventii, in speranta ca va scapa cu viata. Nu s-a intamplat asa, iar familia cantaretei n-a ramas decat cu datorii de pe urma unei cariere incredibile a cantaretei care a murit la 27 de ani.


Dovada ca familia Denisei n-o duce tocmai bine cu banii este faptul ca Florian Nicolae, cumnatul Denisei, incearca sa obtina calificarea de instalator. Numele barbatului apare pe documentele de la oficiul pentru forta de munca din Oviedo, localitate in care acesta locuieste cu familia. El s-a inscris la examenul pentru obtinerea atestatului prfesional pentru instalator sanitar si de sisteme de ventilatie, pe care insa nu l-a trecut.


Florian Nicolae este sacatorit cu Adelina, sora Denisei Raducu. Cei doi au o fetita impreuna si locuiesc de ani buni in Spania.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune