Vedete

Denisa chiar a cheltuit tot pe tratamente? Cumnatul cantaretei incearca sa obtina un atestat de instalator in Spania

Averea „uriasa” a Denisei Raducu, despre care s-a vorbit atat, pare sa fie doar o himera.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Denisa chiar a cheltuit tot pe tratamente? Cumnatul cantaretei incearca sa obtina un atestat de instalator in Spania icon photo


Denisa Raducu si-a cheltuit toti banii pentru tratamente si interventii, in speranta ca va scapa cu viata. Nu s-a intamplat asa, iar familia cantaretei n-a ramas decat cu datorii de pe urma unei cariere incredibile a cantaretei care a murit la 27 de ani.


Dovada ca familia Denisei n-o duce tocmai bine cu banii este faptul ca Florian Nicolae, cumnatul Denisei, incearca sa obtina calificarea de instalator. Numele barbatului apare pe documentele de la oficiul pentru forta de munca din Oviedo, localitate in care acesta locuieste cu familia. El s-a inscris la examenul pentru obtinerea atestatului prfesional pentru instalator sanitar si de sisteme de ventilatie, pe care insa nu l-a trecut.


Florian Nicolae este sacatorit cu Adelina, sora Denisei Raducu. Cei doi au o fetita impreuna si locuiesc de ani buni in Spania.

 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune