Denisa de la Bambi, in lacrimi! “Am clacat psihic” – Ce s-a intamplat cu artista

Denisa de la Bambi, in lacrimi intr-una din cele mai importante zi din viata ei. Cantareata a izbucnit in plans chiar inainte de un eveniment pe care l-a pregatit cu mult timp inainte.

Autor: G.G., G.C.

Denisa de la Bambi a fost in lacrimi, joi, la evenimentul de lansarea a celei mai recente piese si clip “Bambi”, “Iubirea mea secreta”. Desi reporterii WOWbiz.ro au gasit-o cu zambetul pe buze, socializand cu invitatii ei, Denisa a bocit grav inainte de inceperea actiunii! Cantareata ne-a povestit ce s-a intamplat.

“Am plans putin, dar mi-am revenit.

Eram foarte stresata, m-am implicat foarte mult in organizarea evenimentului. Au fost tot felul de piedici, nu am avut videoclipul la timp, apoi nu se descarca, am trimis pe cineva cu un stick sa-l ia din alta parte, orasul era foarte aglomerat si ma temeam ca nu ajunge si ca nu vom putea difuza la momentul la care ne propusesem.

Pe fond de stres si foarte multe lucruri acumulate… am clacat psihic, dar mi-am revenit. Eu am muncit foarte mult si sunt intr-adevar oameni langa noi care ne ajuta pentru ca n-am putea altfel”, a declarat Denisa Tanase pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Fetele de la Bambi, gest superb in prag de Craciun! Au daruit calculatoare unor copilasi amarati!

Si sora ei, Raluca, stia ca Denisa a fost in lacrimi, inaintea inceperii evenimentului, insa n-a dat-o de gol. Totusi ea a precizat ca au avut probleme cu videoclipul.

“Emotiile sunt mari. Am fost agitata… cred ca am trecut prin toate starile. M-am bucurat foarte tare ca evenimentul a iesit asa cum ne-am dorit, desi videoclipul l-am primit exact in momentul in care a inceput evenimentul”, ne-a spus si Raluca Tanase. 

Videoclipului “Iubirea mea secreta” poarta amprenta fetelor de la Bambi, si e o colaborare cu Sprint Music. La evenimenul la care Denisa a fost in lacrimi, a fost prezent si noul ei partener de viata, Mircea Branzei, patronul unui centru de infrumusetare din

Bucuresti.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies