Vedete

Denisa de la Bambi s-a lansat in afaceri! Iubitul e cel care a ajutat-o!

Denisa Tanase, de la Bambi, s-a lansat in afaceri! Cantareata e sprijinita de iubita ei, Mircea, cu care traieste o frumoasa poveste de dragoste de cateva luni.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Denisa de la Bambi s-a lansat in afaceri! Iubitul e cel care a ajutat-o! 

icon photo

Denisa Tanase e artista, o fire boema si nu se pricepe deloc la cifre si afaceri, in schimb iubitul ei, Mircea, are acest spirit antreprenorial foarte dezvoltat si-si doreste sa o initieze si pe artista in lumea afacerilor. Denisa de la Bambi s-a lansat astfel, in afaceri!

Mai exact, dupa ideea lui Mircea, artista a lansat o linie de tricouri, cu un mesaj care este de fapt un vers dintr-o piesa compusa de ea. “A fost distractiv, nu ma asteaptam sa prinda atat de bine, tocmai de aceea am pornit cu un stoc relativ mic - 200 unitati - stoc care s-a epuizat in nici doua saptamani de la lansare. Acum l-am comandat pe al doilea. Inseamna enorm pentru mine sa vad oameni care poarta un mesaj scris de mine, sa imbrace o bucatica din sufletul meu”, ne-a declarat Denisa Tanase.

Denisa de la Bambi e fericita ca s-a lansat in afaceri si ca prima linie de tricouri s-a vandut ca painea calda. Pretul unul astfel de tricou este de 59 de lei si se gasesc pe pagina de Facebook a Bambi Official. Initial, Denisa Tanase l-a lansat in luna iubirii, pentru indragostiti, apoi insa si-a dat seama ca mesajul li se potriveste de minune ei si surorii ei, Raluca, si ca poate fi purtat si de frati sau grupuri de prieteni.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune