Vedete

Denisa de la "Bravo, ai stil! All Stars": “Am dat-o de gard rau de dimineata… trebuia sa stau in banca mea!”

Iuliana este astazi tinta ironiilor colegelor ei de la "Bravo, ai stil! All Stars", care o acuza pe aceasta ca plange “la comanda”.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Denisa de la "Bravo, ai stil! All Stars": “Am dat-o de gard rau de dimineata… trebuia sa stau in banca mea!”icon photo

Pentru ca nu o data, Iuliana nu si-a putut stapani emotiile si a izbucnit in lacrimi in platoul emisiunii, colegele ei au intrat la “banuieli”. Denisa chiar crede ca a gresit in ceea ce-o priveste pe contracandidata ei.

“Am dat-o de gard rau de dimineata … trebuia sa stau in banca mea! (…) Toata lumea o sa creada ca eu chiar am facut-o sa planga pe Iuliana, dar eu am avut martore ca nu i-am spus nimic (…)”, a explicat Denisa facand referire la ceea ce s-a intamplat intre ea si Iuliana in culise.

Denisa a fost intrebata de prezentatoarea show-ului daca ea crede ca Iuliana plange la comanda, iar raspunsul a fost unul neasteptat.

“Nu intru in detalii! (…) Chiar nu vreau sa creada cineva ca eu mi-as dori sa o vad pe ea plangand dar deja incepe!”, a spus Denisa.
Silvia a “anticipat” si ea reactia Iulianei.
“Cred ca si acum va incepe sa planga! Fiti atenti! Se filmeaza, de-asta! Cand se filmeaza asa "te ia" … deodata”, a spus Silvia. 

Chiar nu isi poate ascunde emotiile Iuliana sau totul face parte dintr-o strategie a concurentei? Ce parere au celelalte colege despre Iuliana si ce cred acestea ca inseamna comportamentul tinerei aflati astazi, de la 16:30, la “Bravo, ai stil! All stars”.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune