Denisa, fosta iubită a lui Iancu Sterp, s-a făcut de râs la Londra! Ce a pățit frumoasa blondă într-un Tesla?

Denisa, fosta iubită a lui Iancu Sterp, s-a făcut de râns la Londra după ce a mers la un drive-test cu un automobil Tesla și nu a putut să-l conducă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Denisa, fosta iubită a lui Iancu Sterp, a comis-o, la Londra. Blonda a solicitat un drive-test cu Tesla, cea mai intelingetă mașină din lume, doar că nu a reușit s-o facă să meargă.

Tânăra recunoaște că nu a mai mers niciodată cu Tesla, o mașină care are alte comenzi decât o mașină obișnuită, așa că noaptea dinaintea drive-testului a petrecut-o citind și urmărind tutoriale despre acest lucru. Se pare însă că nu a fost suficient, așa că primul contact cu autmobilul visurilor nu a fost unul foarte reușit.

Denisa, fosta iubită a lui Iancu Sterp, s-a făcut de râs în Tesla! ”Vezi că dai în ăla din spate”

fara descriere

Denisa, fosta iubită a lui Iancu Sterp, a mers cu o prietenă la sediul compnaiei, după care au urcat împreună în mașină. Cum-necum, Denisa a reușit să pornească bolidul electric, însă problema a apărut în momentul în care a încercat să dea în spate. ”Cum era ”reverse”? Filmează... Era în sus?”, a spus Denisa. Mașina a intrat în marșarier, însă se îndrepta drept către un alt autoturism parcat. ”Tu, Deni, eu zic să nu te complici! Vezi, vezi că dai în ăla din spate!”, i-a strigat prietena.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

fara descriere

Până la urmă, salvarea a venit din partea unui angajat Tesla. Acesta a urcat la volan și l-ea dus pe fete într-o parcare goală. Apoi i-a făcut un scurt instructaj Denisei, fosta iubită a lui Iancu, după care a lăsat-o pe aceasta ”să-și facă de cap” câteva minute.

Citeste si: Mama lui Iancu Sterp, surprinsă fără mască la mall. Reacția ei siropoasă când i s-a atras atenția: „Eu cred în Moș Crăciun, lăsați-mă cu...”

Citeste si: Mama fraților Sterp, dezvăluiri din viața de familie! A fost părăsită de patru ori de tatăl lor: „El pleca, venea și era totul ok. Acum, la bătrânețe, nu a mai venit”

Citeste si: ”Iancu Sterp a fost 'amantul' meu!”Declarația șocantă a unei foste concurente de la Puterea Dragostei! În ce context a dezvăluit Thalida acest lucru?

Citeste si: ”Iancu Sterp a fost 'amantul' meu!”Declarația șocantă a unei foste concurente de la Puterea Dragostei! În ce context a dezvăluit Thalida acest lucru?

Denisa, fosta iubită a lui Iancu Sterp, s-a făcut de râs în Tesla! A făcut drive-test într-o parcare goală

fara descriere

De data aceasta a fost cu noroc. Denisa, fosta iubită a lui Iancu a reușit să stăpânească automobilul Tesla și a dat câteva ture prin parcare. Ea a trebuit să suporte totuși criticile prietenei care i-a spus că abia reușește să meargă cu mașina aici, bine că nu s-a aventurat cu ea pe stradă. ”Dar eu conduc foarte bine”, i-a răspuns Denisa care se învârtea cu Tesla dintr-un capăt în altul al parcării.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate