Denisa Manelista ar fi împlinit astăzi 29 de ani! Ce spune sora artistei, Adelina! ”Mi-e dor de tine, minunea mea” Exclusiv

Adelina, sora regretatei Denisa Răducu, a avut, astăzi, un mesaj sfâşietor, chiar în ziua în care artista ar fi împlinit 29 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Sfâşiată de durere, simţind că viaţa e nedreaptă pentru că i-a fost smulsă sora dintre cei vii, Adelina, în exlcusivitate pentru WOWbiz.ro! a vorbit despre artista care a uerit, anul trecut, din cauza unei boli cumplite.

”Au trecut doi ani de când nu am mai putut să te strâng în braţe de ziua ta! Chiar dacă a trecut deja aproape un an şi jumătate de când te-ai stins, rana mea este încă vie şi

doare din ce în ce mai tare. Mi-e dor de tine, minunea mea, ai fost şi rămâi o parte a sufletului meu. Când am fost despărţite de boala care te-a răpit de lângă mine am simţit că rămân fără aer. Aşa simt şi acum…. Iar acum, când, în loc să te strâng în braţe, să îţi fac cadouri după ce mă chinuiam, cu luni bune înainte, să aflu ce îţi doreşti, sufăr şi te plâng”,este mesajul pe care Adelina l-a transmis.
Mai mult decât atât, recunoaşte sora regretatei Denisa, singurul lucru care o face să se simtă mai bine este faptul că fetiţeieei seamănă cu sora pe care a iubit-o mai mult decât orice altceva în lume.”Micuţele mă întreabă de tine, le povestesc ce făceam noi în copilărie, ce năzdrăvănii făceai tu. Râd când le povestesc, sunt amintirile pe care le preţuiesc mai mult decât orice, iar apoi plâng pentru că ştiu că nu îţi voi mai auzi, niciodată, vocea ta minunată, că nu mai putem vorbi, că nu ne mai putem sfătui aşa
cum am făcut-o întotdeauna”
, ne-a mai spus Adelina.

Adelina şi Denisa, năzdrăvănii pe bandă rulantă, în copilărie

“Chiar dacă eram mai mare, eu nu aveam nicio şansă în faţă ei. Ea era protejată oricum, era preferată părinţilor şi, de multe ori, ne mai şi băteam. Dar tot eu pierdeam, ea era mai dolofanică şi era foarte căpoasă. Tot ea mă bătea, iar apoi tot eu eram cea certată.

Dar, chiar dacă pe atunci mă supărăm, îmi trecea imediat, că venea şi se prostea pe lângă mine, mă făcea să râd, îmi cânta şi îmi dispărea orice urmă de supărare. Ne iubeam mult, eu o adoram. De când a dispărut, mi-a luat jumătate din suflet cu ea”, ne-a spus, în exclusivitate, Adelina, sora Denisei Manelista.


Mai mult chiar, Adelina recunoaşte că, de fiecare dată cad primeau câte ceva de făcut din partea părinţilor, fie că era vorba de curăţenie în curte, fie că era vorba de treaba

în grădina, o proteja cât mai mult pe Denisa. “O luam cu mine, dar munceam mai mult eu. Ştiam că ea e mai mică şi nu poate face ce făceam eu, de aceea. Dar mă ajută şi ea cum putea…”, mai povesteşte Adelina.

Denisa Manelista a murit din cauza unui cancer, la doar 27 de ani

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o salva şi pentru a o vindeca. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat şi tratamente complementare, naturiste, dar, din păcate, nici acestea nu au salvat-o. Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de sora, mama şi cumnatul ei, la doar 27 de ani, după o lungă agonie.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un an de la tragedia care a marcat showbiz-ul romanesc! Care au fost ultimele cuvinte spuse de Denisa Manelista inainte de a muri! "De trei ori a spus-o"! EXCLUSIV

Dezvaluiri emotionante din ziua in care a murit Denisa Manelista! La un an de la decesul ei, s-a aflat ce s-a intamplat cu adevarat! “Intrase in transa”!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 24 Ianuarie 2021: Săgetătorii se vor confruntă cu un moment de cumpănă în domeniul profesional

Coronavirus în România, 24 ianuarie! Câte cazuri noi avem duminică

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

Adevărul despre ceaiul verde și pierderea în greutate

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies