Denisa Manelista are dureri groaznice! Noi detalii despre starea ei

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
Starea Denisei Raducu este tot mai precara, doar o minune o mai poate salva. Mara Banica sustine ca artista are dureri, iar familia ei sufera cumplit cand o vede cum se chinuie. 
 
„Ştiu din surse sigure din familie. Are niste dureri cumplite. Trăieşte niste dureri cumplite, familia se duce în altă camera ca să nu plângă în faţa ei“, a declarat Mara Banica intr-o emisiune TV. 
 

 

 
„Pot să vă confirm că a venit. Am consultat-o, am investigat-o cu măsuri ale medicinei complementare. Nu pot să vă spun nimic nici despre diagnostic, nici despre starea ei deoarece medicul trebuie să păstreze o confidenţialitate asupra datelor înregistrate de la bolnavii pe care îi consultă şi îi are în evidenţă. 
 
Deci, din păcate acest lucru nu pot să îl fac public şi pot să vă confirm decât că a fost şi la mine. După o singură consultaţie, fără a vedea cum reacţionează un pacient pentru un anumit moment al bolii, este puţin probabil să dai un răspuns pozitiv sau negativ. 
 
Deci, trebuie să treacă un timp la recomandările pe care le faci, să observi dacă aceste recomandări îşi fac un efect pozitiv sau negativ şi să iei măsuri în consecinţă“, a spus medicul Corneliu Moldovan. 

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate