Denisa Manelista, contactata de un obsedat! E incredibil de ce le arde unora cand artista se afla pe patul de suferinta! "Singura ta sansa sunt eu"

Denisa Manelista a fost contactata de un barbat care ii promite vindecarea.

Autor: R.L.

Viorel din Slobozia i-a scris artistei suferinde mai multe mesaje prin care o indeamna sa ia legatura cu el, pentru ca el este singurul care o poate ajuta sa se vindece.

Iata ce i-a scris Viorel Denisei, potrivit jurnalistilor de la Spynews.ro.

 

 

"Denisa, părerea mea este că tu ai preluat boala de plămâni când ai ţinut în braţe copii mici întrucât acei copi au preluat bolile de plămâni din aurele energetice a unor persoane în vârstă şi bolnave de plămâni. Singura şansă a ta sunt eu, Viorel din Slobozia- Ialomiţa, cu condiţia să te muţi la Slobozia până nu va intra altă femeie în viaţa mea şi atunci nu mai pot face nimic. Grăbeşte-te, sper ca fanii tăi să nu mai jignească, că eu îţi vreau binele. Ce spun este demonstrat ştiinţific. Cei care mă jignesc înseamnă că nu ştiu ce este bioenergia.

(...) Eu deşi nu sunt medic spun că artista Răducu Denisa Emilia suferă de o boală sufletească întrucât iubeşte un bărbat. Dacă mă iubeşte pe mine, rog cei care se consideră prietenii ei, artişti şi artiste de manele şi de muzică popular să-i spună lui Denisa tot ce scriu eu aici.

De ce spun eu că este boala sufletească: după ce am analizat chipul lui Denisa, am observat la interior ochi drept lângă nas, are un semn care energetic aparţine inimii. Vreau să spun că dacă Denisa iubeşte un bărbat mult şi dacă părinţii ei şi impresarul ei se opune dragostei ei faţă de acel bărbat care pot fi eu sau alt bărbat suferinţa şi supărarea ei afectează sufleteşte plămânii, sistemul imunitar şi atunci celulele imunitare killer în loc să mănânce celulele deteriorate din sângele omului se depun împreună cu celulele imunitare tip T şi B pe
pereţii vaselor de sânge împreună cu colesterolul LDL cel rău ce duce la îngustarea vaselor de sânge şi ajunge mai puţin sânge la inimă şi cap ce poate da boli de inimă şi boli de cap dacă boala sufletească, cauza, nu este înlăturată. Dacă Denisa nu este lasată să ia ce decizii doreşte cu viaţa ei, cei care se vor opune- părinţii, impresarul- o vor avea pe conştiinţă dacă i se întâmpla ceva rău", i-a promis Viorel Denisei Manelista.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Tavi Clonda, surpriză colosală pentru Gabriela Cristea, în direct, la TV! Prezentatoarea TV a rămas fără cuvinte

Dureros! "Testamentul" lasat de Denisa Manelista: "Nu vreau sa ma plangeti, ca tristetea nu imi place! La cruce nu vreau lumanare! Sa imi cante lautarii, sa nu...

Ce se intampla chiar acum cu copilasul care a cazut in put! Anuntul facut de medicii care il ingrijesc!

3 zodii primesc recomandări de la cei mai buni astrologi. Leii trebuie să fie mai raționali în decizii

Vestea momentului pentru toți clienții Orange și Vodafone! Milioane de români trebuie să știe acest lucru

“Ne-am despărțit, am decis să punem punct!” Cristian Jitaru și Mona Stoian au decis să divorțeze, la trei luni de la nuntă! Cei doi vor depune actele de divorț la notar

George Simion, comparat cu Putin. Scandalul momentului în politică

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies