Denisa manelista, mai tare decat Inna si Antonia la un loc! Canta de Revelion la Chicago, pentru 7.000 de dolari! Blonda are calendarul plin pana de Ziua Indragostitilor

O cantareata de manele este mai tare decat Inna si Antonia la un loc. Este vorba de Denisa, care canta de Revelion acolo unde marile nume ale industriei muzicale romanesti nici nu viseaza: in Statele Unite.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereAsemenea regelui Florin Salam, cu care a si intrat in conflict cu un an in urma, Denisa Raducu este din ce in ce mai solicitata in strainatate. Daca Salam a luat la rand toate cluburile romanesti din Italia, Spania si Germania, Denisa a trecut deja oceanul. In noaptea dintre ani, ea va canta la Chicago, acolo unde va incasa, conform surselor noastre, in jur de 7.000 de dolari pentru un show care va tine pana spre dimineata.fara descriereDenisa nu se opreste aici. Canatreata are deja rezervata Ziua Indragostitilor (14 februarie). In aceasta data, ea va canta in Vancouver, Canada, pentru comunitatea romaneasca de acolo.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate